Lunchen Elburg

Lunchenbij Elburg

Er zijn vele redenen waarom lunchen in Elburg een unieke ervaring is. Het begint al wanneer je via de oude stadspoort het historische centrum binnenwandelt. De gevarieerde horeca biedt voor elke smaak wel een lunchkaart. Net buiten Elburg, iets richting Kampen, kan je heerlijk lunchen. Met een terras en privéstrand aan het Drontermeer voelt lunchen bij At Sea bar & restaurant als een minivakantie tussen de middag.

Lunchkaart

Even bijtanken

Lunchtijd is dé gelegenheid bij uitstek om na een drukke ochtend de batterij weer op te laden voor de rest van de dag. Verandering van omgeving doet wonderen voor de productiviteit. Ga eropuit om te lunchen in Elburg of omgeving Kampen-Dronten. Wie lekker wil uitwaaien aan het water, met op het menu de lekkerste lunchgerechten, is van harte welkom bij At Sea bar & restaurant. Even focussen op de rust, de bries vanaf het water, het smakelijke eten… Je gaat als herboren weer terug naar kantoor, winkel of werkplaats.

Lunchmeeting bij Elburg

Heb je iets te bespreken met een klant of zakenrelatie? Combineer het met een verfrissende lunch bij Elburg. De vakantie-vibes van het lunchen met de voeten in het zand zullen je gesprekspartner positief stemmen. Zoals zakengoeroe’s het zouden stellen: “Wie in een ‘ja’-stemming verkeert, zal ook eerder ‘ja’ zeggen”. De overtuigende kwaliteit van het lunchmenu zullen wellicht het laatste zetje in de goede richting geven.

Ruime serre en terras

Zijn de weersomstandigheden gunstig, neem dan plaats op het ruime terras aan het strand van At Sea. Uitkijkend over het water geniet je van lekkerste broodjes, soepen en ‘lunch specials’. Dat kan je ook doen vanuit onze ruime serre. Terwijl je de watervogels in de gaten houdt, bedenkt dat je binnenkort ook eens zo’n boot zal huren. Of misschien vaar je na het lunchen bij Elburg direct het Drontermeer op. Die meeting kan immers prima voortgezet worden op het water, toch?

Reserveer je lunch bij At Sea bij Elburg

At Sea bar & restaurant serveert lunch vanaf 12 uur ‘s middags. Reserveren om te lunchen nabij Elburg gaat eenvoudig via de handige reserveringsmodule op onze website (het gele blok dat onderaan je scherm verschijnt). Je kan digitaal reserveren. Ook groepen zijn welkom. Voor grotere groepen willen we je vragen ons te bellen of mailen. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen voor een heerlijke lunch bij At Sea nabij Elburg!