fbpx
Culinair genieten

Lunchen

Puur genieten

Kom proeven

Lunchen bij At Sea is puur genieten van heerlijke gerechten op een mooie locatie aan het Drontermeer. Van een verse salade tot een heerlijk warm gerecht op brood. Tijdens een gezellige lunch of een zakelijke meeting kunt u optimaal genieten van het sfeervolle interieur en de prachtige omgeving aan het water. De lunch wordt vanaf 12:00 uur geserveerd vanuit onze moderne keuken, waar onze koks hun uiterste best doen om u culinair te verrassen.

Reserveren
Van het land

Carpaccio
11
met truffelmayonaise, zongedroogde tomaat, pittenmix en Parmezaanse kaas
Parmaham
10
met krokante broodsticks
Taco pulled beef
14
met mais, koriander en chipotle-cheddarsaus
Yakatori spies
15
met soja-karamelsaus
Crispy Chicken
10
met yuzu-sinaasappelsaus
Spareribs
15
met Royal Umamisaus en gefrituurde uitjes
Kipsaté
15
met pinda-ketjapsaus, geroosterde pinda's en bosui
Uit de Zee

Gravad lax
10
Oosters gemarineerd met komkommerspaghetti en mirindressing
Gamba's
14
met huisgemaakte piri-piri-saus
Inktvisringen
7,50
met gepofte knoflooksaus
Salade niçoise
12.00
met tonijn, haricot verts, komkommer, ei en antiboise
Crispy ebi fry
13.00
met Unagisaus
Noch vlees, Noch vis🍃

Broodplankje
8
met diverse dips
Salade asperges
8,50
met courgette, artisjok, sugarsnaps, feta en een frisse muntsaus
Caprese
13
met basilicum-olie en Parmezaancrème
Flammkuchen
9,50
met crème fraîche, venkel rode ui en Parmezaan
Gyoza
8,50
met groente vulling, soja-sesam-dressing en zoetzure groenten
Tomatensoep
6,50
met crème fraîche
Classics

Bagel gerookte zalm
9,50
met ricotta, dille-crumble en mosterd cress
Kroketten van de Bourgondiër
10
met Zwolse mosterd
Uitsmijter (ham/kaas/spek)
11
op dun gesneden landbrood
Tosti
9
met ham/kaas geserveerd met chilimayonaise
Broodje carpaccio
13
met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat en een mix van pitten
Broodje avocado
11
met gepocheerde ei, Hollandaisesaus en spinazie-crumble
Broodje fried chicken
12
met coleslaw en honing-mosterdsaus