Culinair genieten

Dineren

Prachtige ambiance

Kom proeven

Dineren bij At Sea betekent dineren op een prachtige locatie aan het Drontermeer. Vanaf een heerlijk voorgerecht, tot een smaakvol hoofdgerecht zult u culinair verrast worden door onze koks die werken vanuit een uiterst moderne keuken. Als afsluiter geniet u van een heerlijk dessert of een lekker kopje koffie. Tijdens het diner kunt u genieten van de prachtige ambiance en omgeving aan het Drontermeer vanuit ons restaurant of vanaf het terras aan het water.

Reseveren
Vooraf

Breekbrood voor twee
6,5
met huisgemaakte chips, aioli en kruidensaus
TomatensoepūüćÉ
6,5
met geroosterde tomaat, kikkererwten en dragonolie
Kruidige pompoensoep
6,5
met kaneelpopcorn en een krokant van spek
Spinaziesoep
6,5
met gerookte makreel en roomkaas
Carpaccio van rund
12,5
met Parmezaanse kaas, lavasmayonaise, zongedroogde tomaat en een mix van pitten
Gebakken artisjokkenūüćÉ
9
met kappertjes mayonaise, Ricotta, cherrytomaatjes en gekonfijte ui 
Gebakken Coquilles
13
met parelcouscous, geroosterde bloemkool, avocado crème en dragonolie 
Gerookte ribeye
10
met linzensalade, Reypenaer, rozenbalsamico en Pane Pergameno Nero 
Oesterzwam carpaccio
1
met truffelmayonaise, zongedroogde tomaat en een mix van pitten 
Salades

Alle Salades worden geserveerd met vers gebakken desem brood

Salade carpaccio
15
met Parmezaanse kaas, lavasmayonaise, zongedroogde tomaat en een mix van pitten
Salade geitenkaas ūüćÉ
15
met in Affligem blond gemarineerde pruimen, rode ui, tomaat en amandelen 
Salade gerookte zalm
15
met parelcouscous, avocado, zoetzure komkommer, tomaat en koriander limoenmayonaise
Van het land

Runderburger op Brioche brood
17,5
met Cheddar, tomaat, augurk, rode ui, spek uien konfijt, little gem en verse friet
Spareribs
19,5
afgelakt met marinade geserveerd met chilimayonaise. Keuze uit; zoet, pittig & BBQ
Rumpsteak 200 gram
26
met Bernaisesaus dragonolie 
Varkenshaassaté 
19,5
met satésaus en een crunch van noedels 
Hertenbiefstuk 200 gram
24
met een wild jus van chocolade 
Bourgondische Vleesplank voor 2
44
kipfilet, varkenshaassaté en spareribs.
Uit de zee

Gebakken zalm
21
met pittige Oosterse marinade, wortel, uien en venkel 
Gebakken hele gamba’s
20
met bisque van schaaldieren en krokant van witbrood 
Gegrilde tonijnsteak
23
met Lardo, kaviaar, cepes poeder en een jus van eekhoorntjesbrood 
Noch vlees, Noch vis

Hoisin witlof ūüćÉ
18
met gebakken shiitake, noedels en pinda’s
Winterse Dalh ūüćÉ
17
met rode linzen, rijst en chips van banaan
Kids

Kroket
10
met puntzakje friet, mayo en appelmoes 
Zalm
10
met een puntzakje friet, mayo en appelmoes 
Chickenbites
8
met een puntzakje friet, mayo en appelmoes 
Pizza Margherita
10
een echte Napolitaanse pizza met tomatensaus en mozzarella
Lekker voor na

Manderin Mule
7
mandarijnenijs met walnoot, gember tapioca, mascarpone en gember honing 
Spiced rum ijs
7
 met vanille bavarois, vanille-rum rozijnen, chocolade saus en chocolade crumble
Pistache souffle
9
met bloedsinaasappelijs, mascarpone en appel-kaneel crunch
Chocolade mousse
7
met kersenijs, Amaretti en amandelsponscake 
Kaasplankje
10
met 3 wisselende kazen, panforte, en veenbessencompote
Kids dessert
5
verrassing van de chef ūü§°
COFFEE SPECIALS

French Coffee
8
Koffie met Grand Marnier en slagroom
Mexican Coffee
8
Koffie met Kahlua,en slagroom
Irish Coffee
8
Koffie met Ierse Whiskey en room
Spanish Coffee
8
Koffie met Licor 43 Baristo en room