Culinair genieten

Dineren

Prachtige ambiance

Kom proeven

Dineren bij At Sea betekent dineren op een prachtige locatie aan het Drontermeer. Laat u culinair verrassen en kom genieten van ons shared dining menu. Shared dining wordt altijd ervaren als een gezellige manier van dineren, waar een echte, bourgondische beleving bij komt kijken.

Wij adviseren 2 gerechten p.p. per ronde. Indien u tijdens uw diner nog vragen heeft of onze house favorites wilt weten, vraag het aan een van onze toppers in de bediening.

Reserveren
Van het land

Carpaccio
7
met truffelmayonaise, zongedroogde tomaat, pittenmix, Parmezaanse kaas
Gerookte eendenborst
8
met wonton, sinaasappel, koriander, chilipeper en cashewnoten
Charcuterie
12,5
met pruimenchutney, geroosterd brood en olijven
Crispy chicken
9
met yuzu-sinaasappelsaus
Patatje topping
6
met truffelmayonaise en serranoham
Runderburger op Brioche brood
17,5
met Cheddar, tomaat, augurk, rode ui, spek uien konfijt, little gem en verse friet
Geroosterde buikspek
9
met groentecurry
Indonesische rendang
10
met kokosrijst
Yakatorispiesjes
13
met een soja-karamelsaus
Rum-glazed spareribs
13
Sweet & Spicy
Kipsaté
13
met pinda ketjapsaus
Uit de zee

Tiradito van zeebaars
12
met passievrucht, tijgermelk, koriander en zoetzure rode ui
Gravad lax
9
met rode biet, dille-limoenmayonaise, gefrituurde kappertjes en zoetzure venkel
Tonijntataki
12
met ponzudressing
Garnalensalade
8
met bulgur, avocado, mango, maïs, paprika en zeewierchips
Oesters
3,75
met chili-knoflook en sjalot in zuur
Takoyaki
10
met wasabimayonaise en Bonito flakes
Mosselen
8
met zilte groenten en Tom Kha Kai saus
Soft shell taco's
10
met sweet & spicy gamba's
Crispy ebi fry
9
met chilisaus
Noch vlees, Noch vis🍃

Broodplank(je)
7
met diverse dips
Geroosterde pompoen
7
met tahin, pijnboompitten, rode ui, citroen en honing-tijmcrumble
Salade met perzik en abrikoos
7
met fetakaas, rode ui, zongedroogde tomaat en balsamico
Bruschetta
7
met tomaat, basilicum, knoflook en balsamico
Sinaasappel-venkelsalade
7
met granaatappel, rode ui, tijmdressing en pittenmix
Cornribs
8
met maple syrup en sirachisaus
Flammkuchen
9
met champignons, geitenkaas, lente-ui en crème freche
Redefine lamskebab
12
met ananas-kerriesalsa
Gyoza
8
met groenten vulling, soja-sesamdressing en zoetzure groenten
Tomatensoep
6,50
met crème fraîche
Specials

Warm gerookte zalm
16
met honingmosterd
Pompoen-spinaziequiche
13
met geitenkaas, komkommersalade en yoghurtdressing
Tournedos van 150 gram
27
met huisgemaakte
Thoma Hawk steak van 500 gram
32
geserveerd in eigen jus met honing-tijmboter en
Gegrilde Tonijnsteak
15
met tomatensalsa en krokant van witbrood
Zoet

Panna Cotta van passievrucht
6
met kokosijs, merengue, spongecake en kokoscrumble
Baileys-chocolademousse
8
met perenijs, chocoladespongecake en peer
Wafels
8
met witte chocolade-kardemomijs, aardbeien, Oreocrumble en chocoladesaus
Mascarpone
8
met rabarberijs, frambozencoulis en vruchtentopping
Spekkoek
9
met gemarineerde ananas, merengue, mascarpone en bananenijs
COFFEE SPECIALS

French Coffee
8
Koffie met Grand Marnier en slagroom
Mexican Coffee
8
Koffie met Kahlua,en slagroom
Irish Coffee
8
Koffie met Ierse Whiskey en room
Spanish Coffee
8
Koffie met Licor 43 Baristo en room
Kids

Chikenbites
8
met een puntzakje friet, mayo en appelmoes
Kroket
8
met een puntzakje friet, mayo en appelmoes
Pizza Margherita
10
een echte Napolitaanse pizza met tomatensaus en mozzarella