fbpx
Vier het bij At Sea

FEESTEN & PARTIJEN

Feesten bij At Sea

Unieke feesten

Bijzondere momenten wil je op een bijzondere manier vieren. Hoe leuk is het om dat op een sfeervolle locatie aan het water te doen? At Sea vormt een unieke plek voor feesten en partijen. Een zwoele zomeravond op het terras? Een knalfeest onder De Nachtwacht? Of een intiem diner bij een knisperend haardvuur? Het kan allemaal. Waar je ook voor kiest, iedereen voelt zich bij binnenkomst gelijk op z’n gemak. De tijd vliegt voorbij! Het feest combineren met een stoere activiteit of een overnachting? De mogelijkheden zijn oneindig.

Neem contact op

Feesten & partijen

FAMILIEFEEST

Familiefeest organiseren betekent voor iedereen moet het toch makkelijk aan te rijden zijn. At Sea ligt mooi centraal en is makkelijk te bereiken.

De jarenlange tradities van vele families is toch wel het doen van een aantal leuke activiteiten, een uitgebreide lunch en/of diner en misschien wel een overnachting.

Dit alles is allemaal te realiseren bij At Sea. In een persoonlijk gesprek maken wij er samen met jullie een mooie dag van.

LEUKE BELEVENISSEN

ACTIVITEITEN

Wat zullen we dit jaar eens gaan doen? Het is de welbekende vraag in aanloop naar een het familiefeest. Het liefst regel je alles op één locatie, zodat je nergens omkijken naar hebt. En dat kan! At Sea biedt complete arrangementen, waarbij je een activiteit naar keuze combineert met een lunch, borrel of diner. Van Boottocht tot strand-zeskamp, je kunt het familiefeest zo origineel maken als je zelf wilt. We verwelkomen je met een drankje serveren na de activiteit de lekkerste hapjes en gerechten. Plof neer op het terras aan het water, kom gezellig aan de bar hangen of zoek een plekje onder De Nachtwacht.

Culinair genieten

BUFFETTEN

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor een gezellig etentje met een groep? Maak dan kennis met At Sea, een prachtige locatie aan het Drontermeer waar je kunt genieten van de sfeervolle ambiance en een schitterend uitzicht. Vanuit onze keuken zullen we jullie verrassen met culinaire gerechten van verse streekproducten. Voor groepen vanaf 15 personen hebben wij diverse 3-gangen keuzemenu’s samengesteld. Daarnaast hebben wij voor groepen vanaf 25 personen verschillende buffetten, die indien gewenst op maat worden aangepast. Wij helpen je graag verder met het organiseren van een culinaire avond voor jouw groep.

Contactpersonen

Een leuke partij bespreken

Zit jij al een tijdje na te denken over wat je nou eens moet gaan doen met je verjaardag, bedrijfsuitje of gewoon een gezellig feestje. Twijfel dan niet en neem contact op met ons! Brenda van der Haven en Thomas Zonderop denken vol met jou mee om een geweldige dag te kunnen organiseren.