fbpx

20 Juli Strandfeest

Café aan zee

Strandfeest

Café aan Zee

Start jouw vakantie op 20 Juli in het ultieme zomeravontuur op onze legendarische Strandfeest Café aan Zee! Hier gaat het er niet om hoe hoog je springt, maar hoe hard je landt! Verwacht een geweldige avond vol leuke mensen, de beste muziek, verfrissende drankjes en optredens van de tofste artiesten, waaronder;

Jeffrey Heesen,
Peter Beense,
Henk Dissel,
Quido van de Graaf,
Jeffrey Tanis,
Barry Fest,
DJ L Sea 

Roep je favoriete feestbeesten bijeen en maak je klaar om de nacht te rocken!
De deuren openen om 17:00 uur en dan begint het spektakel!

Koop snel hieronder

jouw tickets!

SPONSORS

B&S Media
Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf bovenaan in Google komt te staan. Wij verbeteren jouw website en zorgen ervoor dat potentiële klanten jou vinden. Hierbij nemen we alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt richten op datgene waar jij het beste in bent: het runnen van jouw bedrijf!

Bouwbedrijf de Gilden
De Gilden Bouw en Onderhoud B.V. is een middelgrote ontwikkelende bouwer op het gebied van woningbouw, commercieel vastgoed, scholen, zorg en horeca. We zijn landelijk actief.

De Gilden Bouw en Onderhoud B.V. verwerft en ontwikkelt zelfstandig projecten, maar ook in samenwerkingsverband met of in opdracht van derden, zoals diverse landelijk opererende projectontwikkelaars, zorginstellingen en corporaties. Vroegtijdig wordt  samenwerking gezocht met gemeenten, provincies en diverse externe deskundigen om te komen tot kwalitatief hoogwaardige plannen binnen een vooraf vastgesteld financieel kader.

Kapsalon Your Look
De kapsalon van Swifterbant!
Met de mooiste en de beste haarproducten en de vriendelijkste kapsters.

Snoei Scheepvaartbedrijf vof
Een prachtig familiebedrijf die met veel zorgvuldigheid zijn goederen vervoerd.

Tanis Schilderwerken
Bent u op zoek naar een vakbekwame schilder in de regio Flevoland? Kies voor Tanis Schilderwerken, dan bent u zeker van kwaliteit en duurzaamheid. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket, zowel voor particuliere woningen als voor bedrijfspanden.

Tanis Schilderwerken werkt op ambachtelijke wijze en stelt de klant centraal. Wij zijn pas tevreden als u het bent.
Wij denken graag met u mee, en geven u kleurafviezen.
Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uiterst efficiënt te werk te gaan bij het verrichten van onze diensten.

PARTNERS

Heineken 

Vrumona

Sligro 

Perrier