fbpx

Café aan zee

Café aan Zee

Kom gezellig naar onze Hollandse avond, Café aan Zee genaamd.

Een biertje in de hand, voetjes in het zand en lekker meezingen.
Zo ziet onze perfecte zomerdag eruit. Van jou ook?
Dan wil je er 19, 20 en 21 Juli zeker bij zijn!
De allereerste editie van Café Aan Zee komt eraan!
Een dag vol Hollandse gezelligheid en optredens van de leukste artiesten!

Bestel snel je kaartjes, dan zien wij jou ook de 22e!

HOOFDSPONSORS

B&S Media
Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf bovenaan in Google komt te staan. Wij verbeteren jouw website en zorgen ervoor dat potentiële klanten jou vinden. Hierbij nemen we alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt richten op datgene waar jij het beste in bent: het runnen van jouw bedrijf!

Bouwbedrijf de Gilden
De Gilden Bouw en Onderhoud B.V. is een middelgrote ontwikkelende bouwer op het gebied van woningbouw, commercieel vastgoed, scholen, zorg en horeca. We zijn landelijk actief.

De Gilden Bouw en Onderhoud B.V. verwerft en ontwikkelt zelfstandig projecten, maar ook in samenwerkingsverband met of in opdracht van derden, zoals diverse landelijk opererende projectontwikkelaars, zorginstellingen en corporaties. Vroegtijdig wordt  samenwerking gezocht met gemeenten, provincies en diverse externe deskundigen om te komen tot kwalitatief hoogwaardige plannen binnen een vooraf vastgesteld financieel kader.

Kapsalon Your Look
De kapsalon van Swifterbant!
Met de mooiste en de beste haarproducten en de vriendelijkste kapsters.

Allround Loodgieters
Wij zijn een familie bedrijf en vinden het belangrijk om goed contact met de klant te onderhouden.   Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.
Allround Loodgieters is gespecialiseerd in:
Loodgieterswerkzaamheden / Dakwerkzaamheden / Loodwerkzaamheden / Binnen en buiten riool vervangen /
C.V. Ketels / Waterleidingen / Verstoppingen van riool

Tanis Schilderwerken
Bent u op zoek naar een vakbekwame schilder in de regio Flevoland? Kies voor Tanis Schilderwerken, dan bent u zeker van kwaliteit en duurzaamheid. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket, zowel voor particuliere woningen als voor bedrijfspanden.

Tanis Schilderwerken werkt op ambachtelijke wijze en stelt de klant centraal. Wij zijn pas tevreden als u het bent.
Wij denken graag met u mee, en geven u kleurafviezen.
Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uiterst efficiënt te werk te gaan bij het verrichten van onze diensten.

PARTNERS & SUBSPONSORS

H&A Metaal
H&A Metaal in Ens is een snelgroeiend, flexibel bedrijf dat een goede naam in de metaalbranche heeft opgebouwd in betrouwbaarheid en vakmanschap. H&A Metaal levert maatwerk in staalconstructies, trappen en hekwerken. Klein staalwerk en sierhekwerk worden geheel naar wens van de klant gemonteerd en geleverd.

 

Heineken 

Vrumona

Sligro 

Perrier