fbpx
Over At Sea

Culinaire visie

Bij At Sea

Culinair genieten

At Sea is een horeca gelegenheid en evenementenlocatie aan het Drontermeer, nabij Kampen. De prachtige accommodatie aan het water biedt enorm veel mogelijkheden als het gaat om eten&drinken, events, zakelijke uitjes en overnachtingen. Het team van At Sea doet er alles aan om u een onvergetelijk bezoek te geven, van gezellig etentje tot een complete bruiloft of bedrijfsfeest. Culinair genieten staat centraal bij At Sea. In de keuken worden heerlijke gerechten met uiterste zorg bereid. De schitterende accommodatie en omgeving zullen u verrassen!

Gezichten

ACHTER AT SEA

Toen wij de kans kregen om in 2018 het prachtige At Sea over te nemen, ging er een droom in vervulling. Vanaf de Hotelschool zagen wij een toekomst met een eigen restaurant. Als nieuwe eigenaren van At Sea zijn wij trots om dit restaurant te mogen hebben en hier onze eigen draai aan te geven.

De culinaire visie was al vroeg bekend, nadat we beiden de Hotelschool hebben afgerond zijn wij aan het werk gegaan bij diverse horecabedrijven, waaronder in het buitenland op Curaçao en in België. 

Blij waren we toen we voor het eerst binnenliepen bij At Sea, wij zagen het al helemaal voor ons “een prachtige locatie met een unieke sfeer en uitstraling”. We wisten direct dat we niet veel meer hoefden aan te passen op deze locatie, behalve een aantal kleine aanpassingen aan de accommodatie en het brengen van een nieuwe lunch- en dinerkaart.

Wij vallen in een warm bad wat betreft het team die er elke dag weer keihard voor werkt om uw bezoek bijzonder te maken.

Als nieuwe eigenaren hopen wij u jarenlang culinair te mogen verrassen op deze prachtige locatie.

Tot ziens & met culinaire groet,

Raymon & Brenda

Kennismaken Restaurant Manager

Naomi Krijt

Hey, ik ben Naomi Krijt, 22 jaar jong en trotse afgestudeerde van de opleiding manager/ondernemer horeca in 2021.
Sinds de zomer van 2022 ben ik in dienst bij At Sea, maar eerlijk gezegd voelt het alsof ik er al veel langer bij hoor!

Ik ben als medewerker bediening begonnen en binnen no-time doorgegroeid in het team.
Binnen een jaar kreeg ik de rol van supervisor en sinds oktober 2023 ben ik met veel enthousiasme de uitdaging aangegaan als restaurant manager.

Bij At Sea is geen dag hetzelfde.
Of het nu gaat om een stampvol terras, een buffet voor maar liefst 150 gasten, of een onvergetelijke bruiloft met een knallend feest, wij maken het allemaal mee.
Samen met mijn geweldige collega’s geven we elke dag opnieuw alles om onze gasten met een grote glimlach de deur uit te zien gaan!

Zin in een culinair avontuur bij At Sea? Kom langs en laten we er samen een geweldige ervaring van maken!

Kennismaken Sales

Thomas Zonderop

Hee, mijn naam is Thomas Zonderop.

Mijn avontuur begon in 2018 als een enthousiaste 0-uren kracht in de bediening. Al snel ontdekte ik mijn passie voor het coördineren van bruiloften & partijen.

Na 3 jaar vol ervaringen maakte ik de sprong naar de rol van supervisor, waarbij ik de eindverantwoordelijkheid kreeg over deze unieke gelegenheden. Maar het avontuur stopte daar niet voor mij! Een nieuwe kans kwam op mijn pad als Sales-medewerker, en tot op de dag van vandaag geniet ik ervan om samen met u mijlpalen te vieren en feestjes te organiseren.

Waar wacht u nog op? Neem contact op met mij of mijn collega en laten we samen uw speciale momenten tot leven brengen! Tot snel bij Strandpaviljoen At Sea!

Kennismaken Camping

Adrie Timme & Alwin Nijp

Hoi,

Wij zijn Alwin Nijp en Adrie Timme, en we werken nu al drie jaar bij At-Sea als campingbeheerders, beter bekend als vliegende keepers. Toen we begonnen, hadden we geen ervaring met het beheren van een camping, het onderhoud van het strand en het restaurant. Alwin had altijd in de mechanisatie gewerkt, en Adrie woonde 28 jaar in Italië, waar ze 20 jaar als hotelmanager werkte. Enkele jaren geleden is Adrie met haar gezin teruggekeerd naar Nederland.

Deze uitdaging kwam onverwacht op ons pad, maar we dachten: “We hebben het nog nooit gedaan, dus we denken dat we het wel kunnen.” En zo geschiedde!

Drie jaar later, hebben we 12 nieuwe tenten en 6 tiny houses toegevoegd, en veel verbouwingen uitgevoerd. Stilzitten doen we niet. Iedere dag begint voor ons met frisse moed en een nieuw avontuur. Het terras, het strand, de camping en de parkeerplaats – we hebben alles aangepakt. Er is zoveel veranderd dat de camping onherkenbaar is geworden.

Je vindt ons niet alleen op de camping, maar altijd druk bezig op het terrein. We worden nog steeds heel blij als onze gasten tevreden zijn, en ontvangen iedereen met veel plezier.

Kom jij dit jaar ook bij ons op de camping?

Kennismaken Social Media

Linda Baarbé

Hoi, ik ben Linda Baarbé.

Bijna vijf jaar geleden ben ik terecht gekomen bij At Sea. Naast mijn gezin en het schrijven van muziek wilde ik graag weer aan de slag met mijn andere grote liefde, de horeca! 😉 Na heel wat jaren ervaring blijft At Sea me toch iedere keer verrassen. Dankzij de gasten, collega’s, feestjes en partijen is geen dag hetzelfde. Gastvrouw zijn in de serre? Rennen met volle dienbladen? Beuken achter de bar? Ik word er heel blij van!

Sinds kort heb ik ook de Social Media in mijn beheer, een compleet nieuwe uitdaging die mijn werk nog leuker maakt. Ik vind het fascinerend hoe je binnen een paar tellen in contact staat met alle volgers van At Sea. Hoor jij daar nog niet bij?
Check dan via onderstaande link onze socials en laat me weten hoe ik het doe!