fbpx
Over At Sea

Culinaire visie

Bij At Sea

Culinair genieten

At Sea is een horeca gelegenheid en evenementenlocatie aan het Drontermeer, nabij Kampen. De prachtige accommodatie aan het water biedt enorm veel mogelijkheden als het gaat om eten&drinken, events, zakelijke uitjes en overnachtingen. Het team van At Sea doet er alles aan om u een onvergetelijk bezoek te geven, van gezellig etentje tot een complete bruiloft of bedrijfsfeest. Culinair genieten staat centraal bij At Sea. In de keuken worden heerlijke gerechten met uiterste zorg bereid. De schitterende accommodatie en omgeving zullen u verrassen!

Gezichten

ACHTER AT SEA

Toen wij de kans kregen om in 2018 het prachtige At Sea over te nemen, ging er een droom in vervulling. Vanaf de Hotelschool zagen wij een toekomst met een eigen restaurant. Als nieuwe eigenaren van At Sea zijn wij trots om dit restaurant te mogen hebben en hier onze eigen draai aan te geven.

De culinaire visie was al vroeg bekend, nadat we beiden de Hotelschool hebben afgerond zijn wij aan het werk gegaan bij diverse horecabedrijven, waaronder in het buitenland op Curaçao en in België. 

Blij waren we toen we voor het eerst binnenliepen bij At Sea, wij zagen het al helemaal voor ons “een prachtige locatie met een unieke sfeer en uitstraling”. We wisten direct dat we niet veel meer hoefden aan te passen op deze locatie, behalve een aantal kleine aanpassingen aan de accommodatie en het brengen van een nieuwe lunch- en dinerkaart.

Wij vallen in een warm bad wat betreft het team die er elke dag weer keihard voor werkt om uw bezoek bijzonder te maken.

Als nieuwe eigenaren hopen wij u jarenlang culinair te mogen verrassen op deze prachtige locatie.

Tot ziens & met culinaire groet,

Raymon & Brenda

Kennismaken

Debbie Oosterveld

Mijn naam is Debbie en tegenwoordig vaak te vinden bij Restaurant At Sea. Daarom even kort iets over mijzelf. Ik ben afgestudeerd aan het Herman Brood Academie waar ik de opleiding Music IndustryProfessional heb gevolgd. Ik zet mij altijd vol passie in voor de evenementen en ben een echte live muziek liefhebber. Naast evenementen kan je mij ook vaak in de doeken vinden als aerial dancer. Op mijn vrije dag neem ik graag een kijkje op de crossbaan in de buurt.

Ik werk vol enthousiasme bij At Sea. Voor feesten en partijen ben ik dan ook samen met mij collega het contact persoon.

Zit jij al een tijdje na te denken over wat je nou eens moet gaan doen met je verjaardag, bedrijfsuitje of gewoon een gezellig feestje. Twijfel dan niet en neem contact op met ons!

Wij denken mee in hoe we voor jullie een geweldige dag kunnen organiseren.

Tot snel!

Kennismaken

Naomi Krijt

Hi, mijn naam is Naomi Krijt.

Ik ben 22 jaar en ben momenteel woonachtig in het mooie Dronten. Je zal me hier geregeld in de stad tegenkomen, ik ben namelijk gek op shoppen en een terrasje pakken.

Tijdens mijn recent afgeronde opleiding aan de hotelschool te Zwolle en met mijn huidige werkervaring heb ik op veel verschillende vlakken ervaring en kennis opgedaan op het gebied van (grote) feesten en partijen.

Ik kijk er naar uit om met deze ervaring en samen met mijn collega’s een fantastisch feest of evenement voor u neer te mogen zetten.