fbpx

Evenementen

bij at sea

De toplocatie voor

Gezellige feesten

Jullie bruiloft, een verjaardag of een babyshower. Een bedrijfsjubileum, jaarafsluiting of afscheidsfeest. Bijzondere momenten wil je op een bijzondere manier vieren. Hoe leuk is het om dat op een sfeervolle locatie aan het water te doen? At Sea vormt een unieke plek voor feesten en partijen. Een zwoele zomeravond op het terras? Een knalfeest onder De Nachtwacht? Of een intiem diner bij een knisperend haardvuur? Het kan allemaal. Waar je ook voor kiest, iedereen voelt zich bij binnenkomst gelijk op z’n gemak. De tijd vliegt voorbij! Het feest combineren met een stoere activiteit of een overnachting? De mogelijkheden zijn oneindig.

Evenement

FEESTEN & PARTIJEN

Bijzondere momenten wil je op een bijzondere manier vieren. Hoe leuk is het om dat op een sfeervolle locatie aan het water te doen? At Sea vormt een unieke plek voor feesten en partijen.

Evenement

ZAKELIJKE EVENTS

At Sea vormt een unieke plek voor meetings, feesten en congressen. Een bedrijfsjubileum, jaarafsluiting of afscheidsfeest. Bijzondere momenten wil je op een bijzondere manier vieren.

Evenement

Trouwen

De zon schijnt, het water glinstert en jij straalt. Bij At Sea vormt het strand het decor van jouw bruiloft. Na het ja-woord proost je samen met familie en vrienden op veel geluk. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contactpersonen

Een leuke partij bespreken

Zit jij al een tijdje na te denken over wat je nou eens moet gaan doen met je verjaardag, bedrijfsuitje of gewoon een gezellig feestje. Twijfel dan niet en neem contact op met ons! Brenda van der Haven & Thomas Zonderop denken vol met jou mee om een geweldige dag te kunnen organiseren.