Bij at sea

BOOTVERHUUR

Ontdek samen met je vrienden, collega’s of familie de natuur in én om het Drontermeer. In samenwerking met Bootrent verhuren wij sinds vorig jaar elektrische sloepen die beschikbaar zijn voor maximaal 8 personen. Een vaarbewijs is niet nodig om deze sloep over de vroegere Zuiderzee te sturen.

Combineer het verkennen van de Nederlandse wateren met een uitgebreide high tea of kom gezellig borrelen met uitzicht over het Drontermeer.

Bootverhuur zonder arrangement
* 10:00 uur tot 14:00 uur – € 120,00
* 15:00 uur tot 19:00 uur – € 120,00
* 10:00 uur tot 19:00 uur – € 240

Let op: Online boeken is alleen mogelijk tot 24 uur van tevoren. Wil je een last-minute reservering plaatsen? Neem dan telefonisch contact op.

Lekker snacken onderweg!

Wat is er nou fijner dan lekker een ochtend of middag uitwaaien op het water? Nou… een middag of ochtend uitwaaien op het water met een lekkere snackmand(je) mee!

  • Nooten Mix
  • Knoflook olijven
  • Blokjes kaas
  • Gedroogde worst
  • Fles huiswijn naar keuze of
    Bucket Bright / Desperados

Prijs van de Snackmand: € 39,50 (Voor 4-6 personen)

Let op: Online boeken is alleen mogelijk tot 24 uur van tevoren. Wil je een last-minute reservering plaatsen? Neem dan telefonisch contact op.

Driegangen- keuzemenu

Na een heerlijke dag varen op het water van het Drontermeer kun je samen met je gezelschap de dag afsluiten met een driegangenmenu. Er is keuze uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten om zo te voldoen aan uw wensen en behoeften.

Er is keuze uit twee verschillende driegangenkeuzemenu’s:

  • een driegangenkeuzemenu van €29,50;
  • óf een driegangenkeuze menu van €32,50.

Starttijd diner: 19:00 uur
Boottijd: 15:00 uur tot 19:00 uur

Minimaal 8 personen

Let op: Neem telefonisch contact op om te vragen naar de beschikbaarheid.

Volledig dag arrangement Kampen.

Wil je genieten van een hele dag op én rondom de vroegere Zuiderzee én ben je met een groep van meer dan 8 personen? Start dan de dag met een heerlijk kopje koffie of thee en sluit af met een driegangendiner óf Buffet At Sea (v.a. 24 personen). Meer tussen het varen in aan op verschillende plekken waar je onder andere kunt genieten van een heerlijke lunch. Hoe heel jouw dag eruitziet lees je hieronder:

Dagplanning;

10:00
Ontvangst met een kopje koffie of thee bij At Sea.

10:30-12:30
Vaartocht richting Kampen

12:30
Meer aan bij het Ponton in Kampen en wordt ontvangen met een kopje koffie of thee of een drankje naar keuze met daarbij een gebakje.

13:00-14:00
Geniet van een heerlijke lunch. bij Restaurant de Bastaard. Inclusief één frisdrank naar keuze. Keuze uit 2 lunch mogelijkheden.

14:00-16:30
Activiteit in Kampen naar keuze na eigen invulling. Optioneel te organiseren door Kamper Events.

16:30-18:30
Vaartocht terug richting restaurant At Sea

19:00
3-Gangen diner /  Buffet At Sea (v.a. 24 personen)

Dit arrangement is te boeken voor groepen vanaf 8 personen tot 24 personen. Bij groepen groter dan 24 personen komt er een activiteit bij.

Prijs: vanaf € 70,00 p.p. bij minimaal 8 personen tot max 24 personen

Exclusief;
– Activiteit in Kampen
– Drankjes tijdens diner bij restaurant At Sea

Let op: Online boeken is alleen mogelijk tot 3 dagen vooraf. Wil je een last-minute reservering plaatsen? Neem dan telefonisch contact op.

Boot huren bij At Sea

Reserveren