fbpx
Bij at sea

BOOTVERHUUR

Ontdek samen met je vrienden, collega’s of familie de natuur in én om het Drontermeer. In samenwerking met Bootrent verhuren wij sinds vorig jaar elektrische sloepen die beschikbaar zijn voor maximaal 8 personen. Een vaarbewijs is niet nodig om deze sloep over de vroegere Zuiderzee te sturen.

Combineer het verkennen van de Nederlandse wateren met een uitgebreide high tea of kom gezellig borrelen met uitzicht over het Drontermeer.

Bootverhuur zonder arrangement
* 10:00 uur tot 14:00 uur – € 130,00
* 15:00 uur tot 19:00 uur – € 130,00
* 10:00 uur tot 19:00 uur – € 260

Let op: Online boeken is alleen mogelijk tot 24 uur van tevoren. Wil je een last-minute reservering plaatsen? Neem dan telefonisch contact op.

Lekker snacken onderweg!

Wat is er nou fijner dan lekker een ochtend of middag uitwaaien op het water? Nou… een middag of ochtend uitwaaien op het water met een lekkere snackmand(je) mee!

  • Nooten Mix
  • Knoflook olijven
  • Blokjes kaas
  • Gedroogde worst
  • Fles huiswijn naar keuze of
    Bucket Bright / Desperados

Prijs van de Snackmand: € 45,- (Voor 4-6 personen)

Let op: Online boeken is alleen mogelijk tot 24 uur van tevoren. Wil je een last-minute reservering plaatsen? Neem dan telefonisch contact op.

Shared Dining

Combineer een heerlijke dag varen met een fantastisch diner!
Na een dag lang varen op het water van het Drontermeer kun je samen met je gezelschap de dag afsluiten met een heerlijk uitgebreid diner. Laat je culinair verrassen en kom genieten van ons shared dining menu. Shared dining wordt altijd ervaren als een gezellige manier van dineren, waar een echte, bourgondische beleving bij komt kijken. Er is ruime keuze uit diverse “kleine” vlees, vis vegetarische gerechten om met elkaar te delen.

Reserveer online snel een mooie plek of neem telefonisch contact met ons op.

Boot huren bij At Sea

Reserveren