fbpx
Bij at sea

ZAKELIJKE EVENTS

Zakelijke events bij At Sea

Sfeervol event

At Sea vormt een unieke plek voor meetings, feesten en congressen. Een bedrijfsjubileum, jaarafsluiting of afscheidsfeest. Bijzondere momenten wil je op een bijzondere manier vieren. Hoe leuk is het om dat op een sfeervolle locatie aan het water te doen? Elk jaar luidt de welbekende vraag in aanloop naar het personeelsuitje. Wat zullen we dit jaar eens gaan doen? Van boottocht tot bootcamp, je kunt het personeelsuitje zo origineel maken als je zelf wilt.

Neem contact op

Activiteiten

TEAMBUILDING

Teambuilding is meer dan een gezellig dagje uit. Je bent op zoek naar een spannende activiteit. Een activiteit die jou en je collega’s uitdaagt, vraagt om onderling vertrouwen en alleen slaagt met een goede samenwerking. Bij At Sea heb je volop keuze: we stellen een compleet arrangement samen, inclusief lunch, borrel of diner. Bij At Sea valt jouw dag nooit in het water. Zijn de vooruitzichten zomers? Dan boek je een buitenactiviteit in combinatie met barbecue op het terras. Is het koud en nat, dan kies je voor een binnenactiviteit gevolgd door een sfeervol diner bij het haardvuur. Elk arrangement heeft zijn eigen charme.

NETWERKEN

Het is een keer wat anders dan het geijkte.

Laat je inspireren door de omgeving en organiseer jou netwerkbijeenkomst aan het water. Van een eendaags evenement tot een meerdaags congres. At Sea biedt veel mogelijkheden en is van alle luxe voorzien.

Makkelijk aan te rijden vanaf de N50 en met ruime parkeergelegenheid.

MEETINGS

Een vergadering in een stoffig kantoor is toch helemaal niet nodig? Laat je inspireren door de omgeving en organiseer jou meeting aan het water.

Nergens meer aan hoeven denken, kies dan voor ons vergader arrangement inclusief een heerlijke lunch.

Sluit dan af met een gezellig diner en een goed glas wijn!

At Sea is makkelijk bereikbaar vanaf de N50 en heeft ruime parkeergelegenheid.

PERSONEELSFEEST

Wat zullen we dit jaar eens gaan doen? Het is de welbekende vraag in aanloop naar het personeelsuitje. Het liefst regel je alles op één locatie, zodat je nergens omkijken naar hebt. En dat kan. At Sea biedt complete arrangementen, waarbij je een activiteit naar keuze combineert met een lunch, borrel of diner. Van boottocht tot bootcamp, je kunt het personeelsuitje zo origineel maken als je zelf wilt. We verwelkomen je met een drankje en serveren na de activiteit de lekkerste hapjes en gerechten. Plof neer op het terras aan het water, kom gezellig aan de bar hangen of zoek een plekje onder De Nachtwacht. Dat is weer eens iets anders dan de bedrijfskantine!

Contactpersonen

Een leuke partij bespreken

Zit jij al een tijdje na te denken over wat je nou eens moet gaan doen met je verjaardag, bedrijfsuitje of gewoon een gezellig feestje. Twijfel dan niet en neem contact op met ons! Brenda van der Haven, Thomas Zonderop en Naomi Krijt denken vol met jou mee om een geweldige dag te kunnen organiseren.