Dineren Elburg

Dinerennabij Elburg

Er is een plek net buiten Elburg waar je kan dineren aan het water. Hier kijk je uit over het Drontermeer vanuit de serre of geniet je buiten op het terras met de voeten in het zand. In ons strandpaviljoen vlakbij Elburg is dineren een ervaring! Ook in de winter is het genieten bij At Sea. Zullen we nog een houtblok op het vuur gooien? Ondertussen geniet je van de culinaire gerechten en klassiekers op onze kaart. Reserveer nu en kom binnenkort met je gezelschap dineren bij At Sea nabij Elburg!

Dinerkaart

Wat bestel jij?

Bij At Sea houden we van een gevarieerd menu, waar gasten toch gemakkelijk een keuze uit kunnen maken. Dineren nabij Elburg moet vooral een relaxte ervaring zijn. Daarom hebben we een gebalanceerde mix gemaakt van klassieke gerechten en culinaire creaties van de chef. Naast vlees- en visgerechten staan er een paar hele lekkere vegetarische gerechten op het menu. We vinden het belangrijk dat alle gasten in ons restaurant bij Elburg smakelijk kunnen dineren. Neem maar eens een kijkje op ons menu. Het water zal je in de mond lopen.

Actie op het water

Terwijl onze kitchen crew bezig is met het bereiden van de lekkerste gerechten, geniet je van de gezelligheid en alle actie op het water. In het Drontermeer, dat uitkomt in het haventje van Elburg, dineren watervogels van wat ze van de bodem opduiken. Ondertussen varen de plezierbootjes af en aan. Misschien kunnen jullie binnenkort ook wel een boot huren, wellicht met een smakelijk arrangement erbij… maar nu eerst eten, want het voorgerecht wordt opgediend! Zo voelt het dineren vlakbij Elburg echt een beetje als vakantie.

Smakelijke ambiance

Als de laatste zonnestralen over het Drontermeer zijn uitgedoofd, zorgt binnen de sfeerverlichting voor een smakelijke ambiance. Dineren bij At Sea nabij Elburg kan dan ook in alle seizoenen. Wanneer het te fris wordt om op het terras aan ons privéstrand(!) te zitten, bieden onze serre en restaurantzaal voldoende plek en warmte. Tijdens het eten realiseer je: dit is een fijne plek nabij Elburg om te dineren, maar het zou ook een mooie locatie zijn voor een bedrijfsfeest of bruiloft! Dat vinden wij zelf ook en we bieden dan ook volop mogelijkheden en arrangementen. Als je er toch bent, vraag er gerust naar bij een van onze medewerkers.

Reserveer nu en kom dineren nabij Elburg

Wil je in ons restaurant nabij Elburg komen dineren, reserveer dan eenvoudig via de module op deze site. Je kunt voor 1 tot 14 personen tegelijk reserveren. Wil je met een grotere groep komen, neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Hopelijk tot ziens bij At Sea, dé plek om te dineren nabij Elburg!