Vergaderlocatie in Flevoland

Vergaderlocatiebij At Sea

Vergaderen in een informele sfeer? Dat kan bij At Sea in Dronten. Voor iedere organisatie die op zoek is naar een vergaderlocatie in Flevoland bieden wij de oplossing. Op een prachtig gelegen locatie aan het water bieden wij alle faciliteiten voor een bedrijfsvergadering. Zo bieden wij onze zakelijke gasten alle ruimte voor een overleg, maar kunt u ook gebruik maken van onze overige activiteiten. Wat dacht u van een bedrijfsjubileum, afscheidsfeest of iedere andere viering binnen uw organisatie te combineren met een zakelijk overleg? Daarnaast kunt u ook diverse activiteiten bij ons doen. Bekijk onze arrangementen en maak uw vergadering compleet bij onze horecagelegenheid en evenementenlocatie in Dronten, Flevoland!

Vergaderen op een unieke locatie

Aan de rand van het Drontermeer vindt u onze accommodatie waar u in alle rust kunt genieten van de omgeving en de mogelijkheden. Het zakelijke karakter van een vergadering wordt omgetoverd tot een unieke beleving. Natuurlijk staat het belang van onze klanten centraal, maar wij willen hier graag in meedenken. Ondernemen gaat verder dan alleen vergaderen, zo denken wij!

Ons team van At Sea doet er alles aan om uw bezoek zo effectief mogelijk te laten verlopen. Wij denken mee en bieden de faciliteiten om het beste te bereiken. Voor zowel de werkgever, als de werknemer, als de overige relaties. Want ook voor zakelijke bijeenkomsten met overige partijen draaien wij onze handen niet om. In een vrij informele sfeer kunt u bij ons aanschuiven en verzorgen wij de rest.

Bekijk de mogelijkheden en zie wat het beste bij uw bijeenkomst past.

Vergaderlocatie in Flevoland

Vergadermogelijkheden

  • Dinsdag t/m vrijdag
  • Binnen in het restaurant of in de serre
  • Buiten op het terras of in de tent voor brainstormsessies (uitzicht op het Drontermeer)
  • Beamer beschikbaar (extra kosten of minimaal 60 personen)
  • Mogelijkheid tot lunch/diner en aanwezigheid van dranken

U kunt altijd vrijblijvend aanschuiven bij een van onze tafeltjes in het restaurant. At Sea is een ideale locatie aan de N50 tussen Emmeloord en Zwolle. Doordat het centraal gelegen is kunt u hier gemakkelijk uw zakelijke partners ontmoeten. Tevens kunt u hier gratis parkeren en gebruikmaken van twee laadpalen.

Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee.

Eten & drinken bij uitje

Eten & drinken met uw bedrijf

Naast dat At Sea een unieke vergaderlocatie in Flevoland is, kunt u met uw bedrijf ook bij ons terecht voor een zakelijke lunch of diner. Vanaf 12.00 uur kunt u onder het genot van een hapje en een drankje een zakelijke bijeenkomst organiseren. Afhankelijk van het type gezelschap kunnen wij ons naar wens aanpassen. Van een zakelijk karakter tot een informele samenstelling, wij staan voor u klaar.

Wilt u bij ons komen met een gezelschap vanaf 25 personen? Dan kunnen wij u verschillende buffetten, indien gewenst op maat, aanbieden. Samen met ons kunt een culinaire dag organiseren voor uw bedrijf of in combinatie met uw relaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Buffetten voor zakelijke bijeenkomsten
Teamuitje in Flevoland

Bedrijfsuitje in Flevoland?

Komt uw bedrijf uit Flevoland of bent u op pad met uw bedrijf in Flevoland of omgeving? Dan zijn wij dé locatie voor het perfecte bedrijfsuitje! Een gezellig dagje uit in de vorm van teambuilding krijgt sterk gehalte bij At Sea. Wij bieden namelijk spannende activiteiten waarin het vertrouwen en de samenwerking binnen het bedrijf centraal staat. Ondanks het feit dat we aan het Drontermeer gelegen zijn, valt uw teamuitje bij ons nooit in het water. Combineer uw bedrijfsuitje met een lunch, borrel of diner om de dag compleet te maken.

Personeelsfeest bij At Sea

Aansluitend aan een bedrijfsuitje kunt u ook een personeelsfeest houden. Bij At Sea is deze combinatie op één locatie mogelijk. Geen gedoe met verplaatsingen, geen heel geregel, gewoon simpel en goed. Dat is waar we naar streven. Onze horecagelegenheid geeft de volledige mogelijkheid tot een feest, waarbij u gebruik kunt maken van het terras aan het water. Alles voor een compleet bedrijfsuitje in Flevoland!