Teamuitje in Flevoland

Teamuitjebij At Sea

Sportteams, vriendengroepen, bedrijven, families. Wat voor een type team jullie samen ook vormen, bij At Sea kunnen jullie terecht als jullie op zoek zijn naar een teamuitje in Flevoland. Of jullie nu uit de buurt komen of juist in de omgeving van Dronten een weekend verblijven, voor alle gelegenheden bieden wij een oplossing. Kijk snel welke activiteiten jullie kunnen uitoefenen op onze locatie en lees meer over de mogelijkheden die At Sea nog meer te bieden heeft!

Activiteiten voor jouw team

Wanneer je een weekendje weg gaat of een dagje uit wil je graag wat te doen hebben. Om een dagvullend programma te organiseren ben je bij At Sea aan het juiste adres als je in de buurt van Kampen, Zwolle of Lelystad zit. Aan het Drontermeer bieden wij jullie een ruim aanbod aan activiteiten aan om jullie teamuitje te laten slagen. Voor jong en oud, actief of juist lekker rustig, op locatie of op pad, wij zijn benieuwd of jullie onze uitdagingen aandurven! Geef het teamuitje nog meer glans en bekijk de complete arrangementen inclusief eten & drinken.

Zoals gezegd kun je diverse activiteiten bij At Sea boeken. Afhankelijk van de groepsgrootte en de interesses kun je een toepasselijk uitje selecteren. Waar gaat jullie voorkeur naar uit?

Activiteiten

Escape the City

VR - Moordspel

Beat the Box

Expeditie Robinson

City game the Phone

Archery Tag

Fort Boyard - Outdoor

Zeskamp

Escape rooms

We gaan nog niet naar huis!

Teamuitjes nemen vaak een dag of zelfs een heel weekend in beslag. Wij snappen dat je na een bezoek aan At Sea nog lang niet naar huis wilt. Ook aan deze groepen hebben wij gedacht. Nadat je in de middag een activiteit hebt gehad is het tijd om samen een feestavond te beleven. Wij kunnen jouw feestavond met jouw team naar wens verzorgen, maar je bent natuurlijk ook vrij om de stad in te duiken. Vervolgens komt de tijd om het bed op te zoeken. Wij heten jouw team van harte welkom op onze camping!

In een prachtige omgeving hebben wij onze camping opgebouwd, voorzien van alle gemakken. Bij At Sea overnachten jullie in een compleet gemeubileerde safaritent aan het water aan het Drontermeer. Hier kunnen jullie genieten van de rust die de omgeving brengt. Die rust willen we graag waarborgen, dus doen we een vriendelijk beroep op jullie medewerking. Samen kunnen we er een hele mooie en memorabele tijd van maken!

Overnachten in Flevoland
Teamuitje in Flevoland

Sluit de dag af met een feest

De dag in stijl afsluiten met een feestavond? At Sea biedt de locatie voor al jouw feesten en partijen. Aan het Drontermeer kun je jouw mooie dag in een prachtige ambiance en omgeving afsluiten met een feestje. Wij bieden ruimte voor groepen van 15 tot en met maar liefst 1.500 personen. Je kunt hierbij gebruikmaken van onze standaard arrangementen, maar we staan open om te luisteren naar jouw inbreng om een perfecte invulling te creëren. Waar je ook voor kiest, iedereen voelt zich bij binnenkomst gelijk op z’n gemak!

Overtuigd van ons aanbod en mogelijkheden? De hoogste tijd om eens een afspraak in te plannen. Dit kan telefonisch, maar we nodigen je ook van harte uit op onze locatie. Zo kun je alles met eigen ogen aanschouwen en kunnen we jouw uitje op maat samenstellen. Voel je welkom bij At Sea in Flevoland!