Activiteiten Flevoland

Activiteitenbij At Sea

Wanneer je met een groep mensen een dag, weekend of weekje weg bent wil je graag wat ondernemen. Voor de leukste activiteiten in Flevoland heten wij je van harte welkom bij At Sea! Speciaal voor groepen hebben we een divers aanbod aan activiteiten voor jong én oud. Of je nu met je familie, vriendengroep, collega’s, sportteam of buurtgenoten bent, voor iedere samenstelling hebben wij een teamuitje op maat. Daarnaast kunnen wij de activiteit(en) compleet maken met allerlei arrangementen op maat. Lees snel verder en wie weet tot snel bij At Sea in Flevoland!

Groepsactiviteiten

Het aanbod is zeer divers. Maar we hebben aan alle samenstellingen gedacht. Van jong tot oud, van groot tot klein, vind bij ons de activiteit die aansluit bij jullie gezelschap. Waar gaat jouw interesse naar uit? Alle activiteiten zijn vrij actief, dus je kunt wel stellen dat je constant aan de gang bent. Zie hieronder onze groepsactiviteiten en bekijk snel de mogelijkheden!

Escape the City

VR - Moordspel

Beat the Box

Expeditie Robinson

City game the Phone

Archery Tag

Fort Boyard - Outdoor

Zeskamp

Escape rooms

Overnachten in Flevoland

Overnachten bij At Sea

Een uitje naar Flevoland kun je combineren met een overnachting. Bij At Sea kun je haast niet beter wakker worden dan op de luxe ingerichte camping. In de compleet gemeubileerde safaritenten kun je kamperen tussen de ruisende boomtoppen aan het glinsterende meer. Perfect voor iedere groep die wel houdt van een stukje natuur.

Ondanks het feit dat je in de safaritenten bent voorzien van alle kookmogelijkheden snappen we heus wel dat je verwend wilt worden. Daarom kun je het zelf koken gerust overslaan en een tafeltje reserveren in het restaurant van At Sea. Onze chef-koks serveren dagelijks de heerlijkste gerechten. Check snel het menu en reserveer jouw tafeltje bij het uitje naar Flevoland.

Kampen Flevoland

Zien we jou bij At Sea?

De activiteiten en mogelijkheden van At Sea hebben we uitgebreid toegelicht. Vol spanning wachten we af of we jou binnenkort mogen verwelkomen bij onze horecagelegenheid en evenementenlocatie in één op de grens van Flevoland. Wij staan het gehele seizoen voor jou klaar.

Wil jij die activiteit organiseren waar iedereen het hele jaar nog over heeft? Samen met onze medewerkers gaan we voor het beste van het beste zodat jullie een topdag of meerdere topdagen beleven. Neem snel contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wie weet beleef jij binnenkort enorm veel plezier bij At Sea!