fbpx
Bij at sea

trouwen?
Trouwlocatie nabij Elburg!

Trouwlocatie Elburg

Trouwen bij At Sea - trouwlocatie nabij Elburg

De dag van je leven!

Jullie bruiloft moet natuurlijk één van de mooiste dagen uit jullie leven worden. Wij werken daar graag aan mee. Samen met jullie bespreken we de invulling en aankleding van deze dag op onze prachtige trouwlocatie nabij Elburg. Om alvast een idee te krijgen van de mogelijkheden hebben we een aantal voorbeelden op deze pagina op een rijtje gezet. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden die wij graag in een persoonlijk gesprek met jullie bespreken. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Trouwlocatie nabij Elburg

Trouwen aan het water nabij Elburg

DE CEREMONIE

Bij velen nog onbekend, maar het kan bij ons op de trouwlocatie nabij Elburg… trouwen aan het water! Onder onze stretchtent elkaar het ja- woord geven in het bijzijn van jullie familie en vrienden. Een unieke setting aan het water, met een boot aan komen varen is dan ook geen probleem. Trouwen jullie liever binnen? Ons restaurant biedt prachtige mogelijkheden. Elkaar het ja-woord geven onder “De Nachtwacht”…wie kan dat nou zeggen?

Trouwen

RECEPTIE

Even bijkomen na een schitterende ceremonie met een heerlijke champagne of een andere borrel. Na het hoogtepunt van de dag is het tijd om de felicitaties in ontvangst te nemen. Vaak ook een goed moment om foto’s te maken met al uw dag gasten en natuurlijk met uw kersverse echtgenoot of echtgenote.

Culinair genieten

DINER

Tijd om samen met jullie gasten te genieten van het diner. Zo zijn er verschillende buffetten mogelijk bij onze trouwlocatie nabij Elburg Zo is er het BBQ buffet. Onze kok bereidt heerlijke gerechten op onze Green Egg’s. Bent u niet echt een BBQ fan dan zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden. Voor ieder wat wils.

Vier het

FEESTAVOND

Wij bieden de mogelijkheid tot een volledig samengestelde avond. Denk daarbij aan een ontvangst met een heerlijk glaasjes bubbels en een amuse hapje. Wanneer alle gasten eenmaal binnen zijn kan het feest beginnen!

Op de tafels staan mooi opgemaakte borrelplank(jes).

De bar is uitgekocht voor 4 uur, dus u staat niet voor verrassingen achteraf! De DJ of band begint met opzwepende muziek en de warme borrelhapjes gaan rond in onze trouwlocatie nabij Elburg.
Richting het einde van de avond worden de gasten nog verwend met een puntzak patat of een andere warme keuze.

Waarna de gasten voldaan richting de camping of huis kunnen vertrekken.

Blijf slapen

OVERNACHTEN

Na het feest liever niet meer naar huis rijden? Dan kun je overnachten in een van onze safaritenten aan de rand van het Drontermeer en beschikt over 8 luxe safaritenten. Met ons privéstrand en eigen aanlegsteiger.

Hier word je ’s ochtends wakker met uitzicht over het strand.

Met z’n alle aan een luxe ontbijt, bijkletsen over de fantastische dag die jullie met elkaar hebben beleefd.

Contactpersonen

Een leuke partij bespreken

Zit jij al een tijdje na te denken over wat je nou eens moet gaan doen met je verjaardag, bedrijfsuitje of gewoon een gezellig feestje. Twijfel dan niet en neem contact op met ons! Brenda van der Haven, Debbie Oosterveld en Naomi Krijt denken vol met jou mee om een geweldige dag te kunnen organiseren.

Cocktails bij restaurant At Sea