Lunchen Kampen

Lunchenbij Kampen

Verse vis eten langs de IJssel of op de markt, genieten van een broodje op een terras aan de kade of in de historische binnenstad; de mogelijkheden om te lunchen in Kampen zijn talrijk. Wil je ook eens lunchen in een andere omgeving, net buiten Kampen aan het Drontermeer, kom dan naar At Sea bar & restaurant. Vanaf het terras en vanuit de serre heb je uitzicht op strand en water, terwijl je een keuze maakt van de gevarieerde lunchkaart. Zo kom je helemaal tot rust tijdens het lunchen nabij Kampen. Reserveer nu of lees eerst meer.

Lunchkaart

Opladen tussen de middag

Of je nu op vakantie bent op onze camping nabij Kampen, of in de omgeving aan het werk bent, bij At Sea bar & restaurant kun je weer helemaal opladen tussen de middag. Kom je net van een stadswandeling door Elburg of Hasselt, kom dan bij ons lunchen op doorreis naar Kampen. Gebruik na een ochtend hard werken de middagpauze om relaxed te lunchen nabij Kampen. Na de lunch, die je uitkijkend over het water met de voeten in het zand hebt genoten, ben je weer helemaal opgeladen voor de rest van de dag.

Gevarieerde lunchkaart

Waar krijg je trek in tijdens het uitwaaien aan het strand of relaxen in de serre? Kom je lunchen nabij Kampen bij At Sea, dan krijg je een gevarieerde lunchkaart om van te kiezen. Een salade, hamburger, uitsmijter of soepie: jouw keuze wordt vakkundig klaargemaakt door onze gedreven keukenmedewerkers en aan tafel gebracht met een glimlach. Tijdens het lunchen nabij Kampen hoef je niet één keer op te staan. Tenzij je dat wilt natuurlijk, het privéstrand nodigt immers uit tot een kleine strandwandeling.

Zakenlunch nabij Kampen

Heb je klanten, zakenrelaties of partners op bezoek, neem deze dan uit lunchen nabij Kampen. De ontspannen, vakantie-achtige sfeer bij At Sea zal je gesprekspartner in een betere mood brengen. Dat kan alleen maar een positieve uitwerking hebben op de zaken. We raden wel aan om van tevoren te reserveren, als je zeker wilt zijn van een goede indruk.

Lunchen bij Kampen: nu reserveren

Het zal je niet verbazen dat er meer mensen zijn die een heerlijke lunch aan het water wel zien zitten. Om zeker te stellen dat we je van dienst kunnen zijn, kun je reserveren om te lunchen nabij Kampen. Dat doe je eenvoudig via de knop “Reserveren” onderaan deze pagina. Voor groepen vragen we je te bellen met 0321 31 66 47 of te mailen naar info@atsea-restaurant.nl. We zien je graag bij At Sea bar & restaurant.