Lunchen Dronten

Lunchen In Dronten

Lunchen bij At Sea is puur genieten van heerlijke gerechten op een mooie locatie aan het Drontermeer. Van een verse salade tot een heerlijk warm gerecht op brood. Tijdens een gezellige lunch of een zakelijke meeting kunt u optimaal genieten van het sfeervolle interieur en de prachtige omgeving aan het water. De lunch wordt vanaf 12:00 uur geserveerd vanuit onze moderne keuken, waar onze koks hun uiterste best doen om u culinair te verrassen.

Lunchkaart

Tijdens een hectische werkdag vol actiepunten is het erg verleidelijk om snel even een hapje te eten achter je bureau. Het gevolg is vaak dat je halverwege de middag niks meer gedaan krijgt. De lunch is dé gelegenheid om tussen de middag even je hoofd leeg te maken. Bij bar & restaurant At Sea in Dronten kan je heerlijk ontspannen lunchen. Op ons terras aan het strand voel je je eventjes op vakantie tussen de middag. Zo kan je na het middageten weer volledig opgeladen aan het werk in Kampen, Elburg of Dronten.

EVENTJES ERUIT VOOR DE LUNCH

In Nederland is het niet echt traditie om de tijd te nemen om te lunchen. Vaak pakken we een boterham in de kantine of achter het bureau. Collega’s die toch even naar buiten willen, maken een wandeling over het bedrijventerrein. Dat is jammer, want verandering van omgeving doet wonderen voor de productiviteit. Wie echt even het hoofd leeg wil lunchen, kan terecht op een prachtige locatie vlakbij Kampen en Elburg. In Dronten, aan het Drontermeer, ligt bar & restaurant At Sea. Vanaf 12 uur ‘s middags kan je daar terecht voor de lekkerste broodjes, soepen en ‘lunch specials’. Heb je een keuze gemaakt van de gevarieerde lunchkaart, dan gaan onze professionele koks voor je aan de slag. Ondertussen kijk je vanaf het terras over het strand uit op het water. Vergeet je niet weer aan het werk te gaan straks?

LUNCHEN IN DRONTEN: ZAKELIJK ONTSPANNEN

Tijdens de lunch kan je met je collega’s eens over iets anders praten dan het werk. Zo leer je elkaar beter kennen en dat is goed voor de werksfeer. Dat geldt ook voor zakenrelaties. Neem die belangrijke klant eens mee uit lunchen in Dronten. Je zult zien dat de informele setting zorgt voor een betere klantrelatie. Zakelijk ontspannen, noemen we dat. Goed om te weten is dat groepen van harte welkom zijn bij At Sea. We hebben binnen en buiten voldoende ruimte om ook met meerdere mensen gezellig en comfortabel te lunchen.

RESERVEER JE LUNCH BIJ AT SEA IN DRONTEN

Reserveren bij At Sea bar & restaurant is eenvoudig. Gebruik daarvoor de handige reserveringsmodule op onze website (het gele blok dat onderaan je scherm verschijnt). Kies het aantal personen, de datum en tijdstip van aankomst. Je ziet dan direct of er op dat tijdstip inderdaad lunch geserveerd wordt. Klik of tap op ‘reserveren’, vul je gegevens in en tap de button ‘reserveer nu’. Je kan reserveren voor een tot tien personen. Voor grotere groepen willen we je vragen ons te bellen of mailen. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen voor een heerlijke lunch bij At Sea in Dronten!