fbpx

🎵 Saturday Night Live with 🎵

Wesley Klein, Henk Dissel, Jeffrey Tanis en Bob van Veen

🗓️ Datum: 23 november 2024
⏰ Tijd: 18:00 u
🏠 Locatie: Restaurant At Sea
💵 Prijs: € 89,95 incl. diner

Beste Muziekliefhebber,

Laat de koude novemberavonden jou niet binnenhouden! Het leven is te kort om stil te zitten, dus kom en vier het leven met ons bij At Sea! Op 23 november staat er een spetterende avond vol muziek en verrukkelijk eten op het programma, en jij bent uitgenodigd om met ons mee te doen!

Met niemand minder dan Wesley Klein, Henk Dissel, Jeffrey Tanis en Bob van Veen op het podium, belooft deze avond een onvergetelijk spektakel te worden. Laat je meevoeren door de beste hits en dans alsof niemand kijkt!

Maar dat is nog niet alles! Onze culinaire experts hebben een heerlijke shared dining-ervaring voor jou samengesteld, met de lekkerste sushi en andere verrukkelijke culinaire hoogstandjes die je kunt delen met jouw liefste vrienden aan tafel. En natuurlijk beginnen we de avond met een sprankelend glas bubbels, om het feest goed in te luiden!

Dus trommel snel al jouw vrienden op en maak deze avond onvergetelijk! Reserveer jouw plekje via onderstaande link of bel ons op 0321 – 31 66 47. Maar wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en dit wil je absoluut niet missen!