fbpx
Uitdagend uitje

Escape room nabij Zwolle

Escape rooms At Sea

Ontsnap jij op tijd?

Zoek je een leuk groepsuitje nabij Zwolle? De escape room is een van de meest uitdagende en gezellige activiteiten om met een groep te doen. Samen probeer je in een race tegen de klok de raadsels en puzzels op te lossen om uit de ruimte te ontsnappen. Bij strandpaviljoen At Sea kun je terecht voor de leukste escape room van Zwolle en omgeving. Hebben jullie je weg naar buiten gevonden, dan is er alle gelegenheid voor een diner en drankje met de hele groep.

Escape room

DE COLLECTIE VAN DR. BAHRENHEIT

Dr. Bahrenheit heeft zijn handen weten te leggen op een wel héél unieke kunstcollectie. Hij biedt jou de kans deze exclusieve verzameling te komen bekijken! Wat er precies te zien is? Geen idee. De dokter doet er nogal geheimzinnig over…

Escape room

Coming soon...

Binnenkort nóg meer escape rooms bij At Sea! nog even geduld…

Hoe werkt een escape room?

Als je voor het eerst een escape room nabij Zwolle doet, is het handig om te weten hoe het werkt. Het principe is dat jullie samenwerken, waarbij je van ieders unieke talenten gebruik maakt. De een is bijvoorbeeld goed in observeren en ontdekken, de ander is technisch aangelegd, weer een ander is goed in rekenen en sudoku’s, etcetera. Voordat jullie aan het avontuur beginnen, geeft onze medewerker jullie instructies en kunnen jullie vragen stellen.

Onze escape room nabij Zwolle zit vol met raadsels en puzzels. Alle items in de ruimte kunnen iets te betekenen hebben of iets doen (de meeste escaperooms zitten bomvol slimme technologie). Telkens als je iets oplost of open krijgt, komen jullie een stapje verder. Totdat jullie bij de laatste opdracht komen, wat doorgaans de spannendste race tegen de klok is. 

Spannende escape room vlakbij Zwolle

De collectie van Dr. Bahrenheit is een spannende escaperoom vlakbij Zwolle. Jij bent met je gezelschap van 3 – 6 personen uitgenodigd om de meest exclusieve kunstcollectie van Europa te komen bekijken. Deze collectie is zó exclusief, dat niemand kan vertellen wat er allemaal te zien is. Het welkomstwoord van Dr. Bahrenheit maakt het nog curieuzer: hij heet jullie welkom in zijn kunstcollectie … Komen jullie uit de escape room om naar Zwolle terug te keren? Tijdens het spel kijkt onze medewerker mee via de camera’s en geeft hints wanneer jullie vastzitten. Maar vergis je niet; het gebeurt regelmatig dat een groep niet uit onze escape room nabij Zwolle komt. De collectie van Dr. Bahrenheit wordt dan ook steeds groter …

Over strandpaviljoen At Sea

Strandpaviljoen At Sea ligt pal aan het Drontermeer en is goed bereikbaar vanaf Zwolle. Naast escape rooms bieden we activiteiten voor groepen zoals bootverhuur, footgolf en frisbeegolf. Onze prachtige locatie is bij uitstek geschikt voor feesten en partijen, zakelijke events en trouwerijen. Er is een ruime dansvloer met DJ booth, gezellige bar, een serre waarin je uitkijkt over het water en een ruim terras aan het strand. 

Escaperoom nabij Zwolle boeken

Het boeken van een escaperoom bij At Sea is heel eenvoudig. Navigeer op de website naar de escaperoom die je vanuit Zwolle wilt bezoeken. Daar klik of tap je op ‘reserveren’. Kies je datum en tijd, vul je gegevens in en boeken maar. Als jullie toch vanuit Zwolle naar de escape room komen, maak er een arrangement van! Denk aan inclusief diner, feestavond na afloop, misschien een nacht in een luxe safaritent zodat niemand na de escape room terug naar Zwolle hoeft te rijden … Neem na je boeking contact met ons op om jullie custom arrangement te bespreken. Bij strandpaviljoen At Sea is er heel veel mogelijk.