Escape Room Flevoland

Escape room Flevoland
bij At Sea

Op zoek naar een uitdagende escape room in Flevoland? Ga samen met jouw vrienden, familie, collega’s of teamgenoten de strijd tegen de klok aan. Weet jij te ontsnappen uit een van de spannende escape rooms van At Sea?

Durf jij het aan?

Escape Room Dronten

Prachtig gelegen aan het Drontermeer, nabij Kampen, vind je de horecagelegenheid en evenementenlocatie At Sea. Sinds 2019 is At Sea in Dronten gezegend met escape rooms. Een perfecte aanvulling van het huidige aanbod aan activiteiten. Een escape room is een onvergetelijke belevenis voor je vriendenweekend, personeelsuitje, teambuildingactiviteit of familie-uitje. Wij heten iedereen van harte welkom. Bekijk snel de mogelijkheden en boek jouw uitje online.

De Collectie van Dr. Bahrenheit

Durf jij een kijkje te nemen bij de kunstcollectie van dokter Bahrenheit? Fritz Bahrenheit maakte jarenlang furore als succesvol chirurg, tot hij onverwacht met vroegpensioen ging. Hij besloot zich toe te leggen op zijn grote passie: kunst. Door de jaren heen verzamelde hij een exclusieve collectie, die naar verluidt één van de meest indrukwekkende verzamelingen kunst is van heel Europa. Zó exclusief, dat de collectie alleen voor speciale gezelschappen ter beschikking wordt gesteld, onder strenge begeleiding.

Het gerucht gaat dat dokter Bahrenheit zelfs de hand wist te leggen op verloren gewaande schilderijen uit de Tweede Wereldoorlog. Niet zo verwonderlijk dus dat de dokter nogal geheimzinnig doet over zijn unieke collectie. Maar niet alleen de dokter bewaart het geheim: niemand die de expositie heeft mogen bezoeken, heeft daar wat over losgelaten. En nog vreemder: niemand die de expositie heeft bezocht, is ooit teruggekomen naar At Sea…

Hoe dan ook: we zijn trots dat dokter Bahrenheit zijn exclusieve collectie bij At Sea exposeert! En we nodigen jou uit om deze verzameling te komen bekijken. Maar zien we jou ook weer terug? Bekijk snel de trailer of boek direct deze indrukwekkende escape room.

Optimaal genieten in Flevoland

At Sea laat jou en je gezelschap optimaal genieten van jouw uitje in Flevoland. Combineer een bezoek aan onze escape room in Flevoland met een hapje, drankje en misschien wel een overnachting. Het restaurant laat je culinair verrassen in de vorm van verse ingrediënten en authentieke streekproducten. Hier kun je terecht voor lunch, diner en een buffet. Heerlijk eten en drinken op een sfeervolle locatie aan het water, wat wil je nog meer?

Ook ontvangen wij groepen met open armen. Onze groepsactiviteiten zijn perfect voor gezelschappen, van jong tot oud, die wat willen ondernemen in Flevoland. Naast de escape rooms van At Sea bieden wij namelijk nog meer vertier. Tevens kun je kamperen bij At Sea in Dronten. Zo kun je optimaal genieten van alles wat je kunt beleven in Flevoland. Camping At Sea beschikt over 8 luxe safaritenten, gelegen aan een privéstrand. De droom van iedere strandliefhebber, watersport of sportvisser!