fbpx
Puur genieten

Camping nabij Elburg

Camping

At Sea

Sta je op het punt om Nederland als vakantieland (verder) te verkennen en zoek je een camping nabij Elburg? Beeld je dan eens het volgende in:
Je staycation-hoofdkwartier is een luxe safaritent aan het water voor jou en je reisgezelschap. Vanaf de camping nabij Elburg stap je uitgerust op de fiets om de omliggende hanzesteden te verkennen. Misschien kan Kampen wel even wachten en ga je ‘s middags het Drontermeer op om te watersporten. De volgende dag bezoek je pretpark Walibi en Dolfinarium Harderwijk. ‘s Avonds dineer je aan je privéstrand of het aangelegen At Sea bar & restaurant. Lijkt je dit wel wat, reserveer dan vandaag nog bij jouw camping nabij Elburg.

Bekijk accommodaties

Camping At Sea

Luxe safaritent aan het water

Tijdens een actieve vakantie met dagtochten, pretparkbezoeken, stadswandelingen en watersport, heb je ook down time nodig om ontspannen op te laden. Jouw camping nabij Elburg is voorzien van luxe safaritenten. De extra ruime tenten zijn van alle gemakken voorzien. Maak je een vakantiemaaltijd klaar in de volledig ingerichte keuken, of laat je dat vanavond aan de koks van At Sea bar & restaurant over? Na het diner ontspan je met je reisgezelschap op jullie eigen veranda of At Sea’s aangelegen privéstrand. Trouwens, mocht je liever een eigen tent of caravan meenemen: de camping bij Elburg biedt ook staanplaatsen.

Camping At Sea

Privéstrand

Je leest het goed: bij At Sea beschik je over een privéstrand met aanlegsteiger. Kom je terug met een nat pak van het varen of surfen, dan ben je binnen een paar stappen bij je tent om wat droogs aan te trekken. Had je zo’n luxe camping- of beter gezegd: glamping-ervaring verwacht toen je zocht naar een camping nabij Elburg? Goed, je komt hier natuurlijk niet alleen voor de rust, tijd om eropuit te gaan.

Camping At Sea

Elburg en Kampen

Grote kans dat je een camping nabij Elburg zoekt, omdat je een bezoek wilt brengen aan Elburg. Daar kunnen we helemaal inkomen, want Elburg is een prachtig vissersstadje met een rijke Zuiderzeegeschiedenis. Duik er terug in de tijd met musea en stadsmonumenten en bezoek het oude haventje. Vanaf Elburg maken we gemakkelijk een brug naar Kampen (figuurlijk dan, we raden aan om per boot of fiets te reizen). Fiets of vaar richting de vele kerktorens. Zie je daar ook de stadstoren, waar van tijd tot tijd een koe aan bungelt? Onder de brug met gouden raderen ligt de steur met de bel om de nek. Wanneer je hebt aangelegd of geparkeerd, vraag dan tijdens de stadswandeling naar ‘Kamper uien’. Je leert dan wat voorgaande te betekenen heeft. Met een geschiedenis die teruggaat tot in de middeleeuwen is er genoeg te vertellen over en bezichtigen aan de stad aan de IJssel.

Camping At Sea

Watersport en dagjes weg

Voor een sportieve staycation zit je goed bij At Sea. Windsurfen, kitesurfen, kanovaren of een boottocht maken; vanaf onze camping bij Elburg ga je zo het Drontermeer op. Zoek je de actie liever op het droge? Maak een thrill ride in Pretpark Walibi of hou een onderlinge competitie tegenwindfietsen op de dijk. Jouw vakantiekilo’s komen in de min met zoveel actie!

Camping At Sea

Camperplaats bij Elburg

Zoek je een camperplaats nabij Elburg? Camping At Sea staat tot je beschikking. Geniet van een mooie camperplaats aan het water, voorzien van stroom, water en afvoer. Wees wel snel met reserveren, want de boekingen gaan hard.

Camping At Sea

Boek nu je camping nabij Elburg

We kunnen je nog veel meer vertellen over onze camping nabij Elburg en de omgeving Dronten-Elburg-Kampen. Eigen ervaring is de beste ervaring en we raden dan ook aan om vandaag nog te reserveren. Boek nu je camping nabij Elburg en we zien je graag binnenkort bij camping At Sea.