fbpx
Leuk bedrijfsfeest

Bij Zwolle

Mag jij dit jaar het bedrijfsfeest nabij Zwolle organiseren? Top! Waar jij mee op de proppen komt, zal zeker weten in de smaak vallen bij het team. Wat dacht je van een compleet arrangement met een escape room, diverse boottochten of een zeskamp op het strand? Met een heerlijk buffet aan het water of in de serre leggen jullie een bodem voor het knalfeest in de avond. Of het nu om teambuilding gaat of dat jullie team iets te vieren heeft, At Sea is dé locatie nabij Zwolle voor jullie bedrijfsfeest.

Feesten & Partijen

Bijzondere momenten wil je op een bijzondere manier vieren. Hoe leuk is het om dat op een sfeervolle locatie aan het water te doen? At Sea vormt een unieke plek voor feesten en partijen.

Zakelijke Events

At Sea vormt een unieke plek voor meetings, feesten en congressen. Een bedrijfsjubileum, jaarafsluiting of afscheidsfeest. Bijzondere momenten wil je op een bijzondere manier vieren.

Alles op één locatie

Als organisator van het bedrijfsfeest nabij Zwolle, wil je het jezelf niet te moeilijk maken. Jij kan straks aan de feestcommissie rapporteren, dat je alles op één locatie hebt kunnen regelen. En wàt voor een locatie: een strandpaviljoen aan het Drontermeer, met uitzicht op en een terras aan het water. Overdag zijn er volop mogelijkheden voor teambuilding-actie en werksfeerverhogende activiteiten. Combineer je favoriete activiteit met een lunch, borrel en/of diner. Als je wilt, reserveren we in de avond een zaal voor een feestelijke afsluiting. We denken graag met je mee hoe we van jouw bedrijfsfeest nabij Zwolle een compleet arrangement kunnen maken.

Actie, samenwerking en competitie

Bij At Sea hebben we volop activiteiten om uit te kiezen. Staat jouw bedrijfsfeest nabij Zwolle in het teken van samenwerking? Ontsnap met je team uit de gevaarlijke stad, kraak samen de code van de kluis of test jullie survival skills á la Expeditie Robinson. Een beetje competitie kan ook erg goed zijn voor de samenwerking. Meer actie tijdens je bedrijfsfeest nabij Zwolle? Verzamel met je groep de meeste sleutels tijdens het Fort Boyard-outdoorspel, schiet elkaar van het veld met Archery Tag of ga de strijd met elkaar aan tijdens een zeskamp op het strand. Een volledig overzicht van de activiteiten vind je hier.

Buffet en feestavond

Na zoveel actie overdag hebben jullie vast honger gekregen. Maak jullie bedrijfsfeest nabij Zwolle compleet met een heerlijk buffet en sluit af met een knallende feestavond. Het buffet kan ook het begin zijn van jullie personeelsfeest. Alles is bespreekbaar en we denken graag met je mee.

Nu je bedrijfsfeest nabij Zwolle boeken

Jouw zoektocht naar een locatie voor jullie bedrijfsfeest nabij Zwolle is compleet. Met een totaalarrangement bij At Sea op de kalender ben je helemaal klaar. Omdat een bedrijfsfeest organiseren maatwerk is, vragen we je contact met ons op te nemen om het arrangement samen te stellen. Bel ons op 0321 31 66 47 of e-mail info@atsea-restaurant.nl en we maken er een bedrijfsfeest van waar in Zwolle nog lang over nagepraat zal worden.