fbpx
Leuk bedrijfsfeest

bij kampen

“Wat gaan we dit jaar doen met het bedrijfsfeest?” In Kampen en omgeving is die vraag zo beantwoord. Er is namelijk een locatie net buiten de stad, waar je terecht kunt voor een compleet bedrijfsfeest. Van escape rooms tot een zeskamp aan het strand en een VR-moordspel; je hebt keuze uit de tofste activiteiten. Of je nu komt voor teambuilding of een gezellig bedrijfsuitje, bij At Sea (nabij Kampen) gieten we jouw bedrijfsfeest eenvoudig in een arrangement met drankjes, snacks en een heerlijk buffet. Neem nu contact op en regel in één keer je complete bedrijfsfeest!

Feesten & Partijen

Bijzondere momenten wil je op een bijzondere manier vieren. Hoe leuk is het om dat op een sfeervolle locatie aan het water te doen? At Sea vormt een unieke plek voor feesten en partijen.

Zakelijke Events

At Sea vormt een unieke plek voor meetings, feesten en congressen. Een bedrijfsjubileum, jaarafsluiting of afscheidsfeest. Bijzondere momenten wil je op een bijzondere manier vieren.

Alles op één locatie

Ook al is het (voor de meesten) erg leuk om een bedrijfsfeest in en om Kampen te organiseren, je zult het vast niet erg vinden om jezelf een boel regelwerk te besparen. Stel dat het idee is, om ‘s middags een escape room te doen (goed voor de samenwerking), even bijkomen met een drankje met wat snacks, gevolgd door een actief competitiespel aan het strand. Normaal zou je dan een escape room in Kampen moeten boeken, reserveren bij een bar of terras én een partij moeten vinden die beach games organiseert. Je begrijpt vast al waar we naartoe willen: door je bedrijfsfeest te organiseren bij At Sea, kampen jij en je team niet meer met al deze rompslomp. Hier is alles voor een compleet bedrijfsfeest aanwezig op één locatie.

Dé locatie voor jouw bedrijfsfeest

Hoe ziet onze locatie voor bedrijfsfeesten nabij Kampen er dan uit? At Sea is een strandpaviljoen met bar, restaurant en feestzaal. Vanuit onze serre en vanaf ons ruime terras kijk je uit over het Drontermeer. Krijg je het vakantiegevoel in je bol (geen nood, dat gebeurt hier vaker), maak dan gerust een wandeling over ons privéstrand. Aan de steiger zie je de bootjes liggen, die je voor je bedrijfsfeest bij Kampen kunt huren. Iets verderop ligt onze camping aan het water, waar je in luxe safaritenten kunt verblijven. Handig voor degenen die ‘s avonds of ‘s nachts niet naar huis willen rijden. Graag wel even boeken van tevoren.

Actie overdag

Even een huishoudelijke mededeling: bij At Sea hebben we de beschikking over meer dan genoeg parkeerplekken voor jou en je collega’s. Maar misschien komen jullie wel liever op de fiets naar het bedrijfsfeest, Kampen ligt immers vlakbij. Hoe dan ook, na aankomst starten jullie de dag met koffie en wat lekkers (of iets anders natuurlijk, net wat jullie willen). Daarna kunnen de activiteiten beginnen! Heb je voor een van de escape rooms gekozen, Archery Tag of een ander teamspel, stel dan van tevoren alvast strategisch teams samen. Welke afdelingen en/of collega’s moeten met elkaar leren samenwerken, welke leidinggevenden laat je tegen elkaar strijden? Op je bedrijfsfeest houden we het natuurlijk gezellig, maar een beetje competitie is juist gezond. Over gezellig gesproken: blijven jullie nog voor een dinerbuffet en eindfeest?

Gezelligheid en feest in de avond

Jullie bedrijfsfeest nabij Kampen is natuurlijk niet compleet zonder eten. Na een dag vol actieve samenwerking en competitie kunnen de gemoederen weer bedaren tijdens een gezellig dinerbuffet. We stellen graag een gevarieerd menu voor jullie samen, met ruime keus in zowel vlees- en vis- als vegetarische gerechten. Heeft jullie bedrijfsfeest nabij Kampen een speciaal thema? Dan passen we het menu daarop aan. Wat dacht je van een heerlijk stamppotbuffet, mediterraanse tapas of een taco- en burritobar? Als jullie toch in fiesta-stemming zijn, sluit jullie bedrijfsuitje dan af met een knallend eindfeest. Alle faciliteiten voor een party met band of DJ zijn aanwezig.

Regel nu het bedrijfsfeest nabij Kampen

Je leest het: voor je bedrijfsfeest nabij Kampen hoef je maar op één plek te zijn en dat is bij At Sea. Op deze site vind je alle activiteiten en mogelijkheden, maar we stellen net zo lief telefonisch een arrangement met je samen. Bel ons op 0321 31 66 47 en we gaan aan de slag. Langskomen mag natuurlijk ook. Maak een afspraak via voorgaand telefoonnummer en we maken tijd vrij om jouw bedrijfsfeest nabij Kampen tot een succes te maken.