fbpx
Leuk bedrijfsfeest

Bij elburg

Ben jij dit jaar degene die voor je bedrijf in Elburg het bedrijfsfeest mag organiseren? Dan is het goed dat je At Sea hebt gevonden! Ons strandpaviljoen ligt aan het water dat uitkomt in de Elburgse haven. Op ons terrein zijn vele activiteiten mogelijk voor zowel teambuilding als bedrijfsuitjes voor de fun. Ontsnap met je team uit een van de escape rooms, los samen het VR-moordspel op of schiet elkaar van het veld tijdens Archery Tag. Stil de honger tijdens een gezellig buffet en sluit af met een onvergetelijk eindfeest. Op de werkvloer in Elburg zal er over jouw bedrijfsfeest nog lang worden nagepraat.

Feesten & Partijen

Bijzondere momenten wil je op een bijzondere manier vieren. Hoe leuk is het om dat op een sfeervolle locatie aan het water te doen? At Sea vormt een unieke plek voor feesten en partijen.

Zakelijke Events

At Sea vormt een unieke plek voor meetings, feesten en congressen. Een bedrijfsjubileum, jaarafsluiting of afscheidsfeest. Bijzondere momenten wil je op een bijzondere manier vieren.

Dé locatie voor bedrijfsfeesten

Als je in Elburg werkt dan is de kans groot dat je At Sea wel kent. We liggen iets verderop richting Kampen, aan het Drontermeer. Dat is gunstig, veel collega’s zullen het op prijs stellen dat je het bedrijfsfeest zo dicht bij Elburg hebt geregeld. Wat dat regelen betreft: daar zul je niet veel werk aan hebben. Bij ons regel je namelijk je complete bedrijfsfeest op één locatie. Laten we eens kijken welke activiteiten je zoal uit kunt kiezen.

Ontsnappingen en moordspellen

Heb je het plan opgevat om voor je bedrijfsfeest rond Elburg een escape room te boeken, dan zit je goed bij At Sea. Het achterliggende idee maakt escape rooms zeer geschikt voor teambuilding. Stel teams samen met collega’s en leidinggevenden van verschillende afdelingen, die moeten samenwerken om puzzels en raadsels op te lossen en als eerste te ontsnappen. Niet meteen teruggaan naar Elburg, het bedrijfsfeest gaat straks verder! Naast escape rooms hebben we meer activiteiten waarbij tactisch samengewerkt moet worden, zoals Beat the Box (welk team opent als eerste de box?), Fort Boyard (verzamel de meeste sleutels voor het spannende eindspel) en het VR-moordspel (los de moord op in een virtuele wereld).

Actie aan het water

Schat jij je collega’s een beetje sportief in? Maak er dan een actief bedrijfsfeest nabij Elburg van. Strijd met je collega’s in groepen tegen elkaar tijdens de Robinsonproeven. Als hoogtepunt tijdens Expeditie Robinson bouw je met je team een werkende katapult! Of wat dacht je van een actieve zeskamp, met een skilattenrace, touwtrekken, boogschieten en meer. Of misschien schieten jullie liever op elkaar? Schakel elkaar uit en raak zo veel mogelijk doelen tijdens Archery tag! Zoals je, zit je voor een actief bedrijfsfeest nabij Elburg helemaal goed bij At Sea.

Stel nu je bedrijfsfeest nabij Elburg samen

Uiteraard gaat er niemand hongerig terug naar Elburg na het bedrijfsfeest. Een smakelijk diner-buffet behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden, net als een knallend eindfeest. Tijdens het bespreken van het arrangement zullen we alle mogelijkheden met je doornemen. Neem contact met ons op via 0321 31 66 47, dan is jouw bedrijfsfeest nabij Elburg zo geregeld.