fbpx
Leuk bedrijfsfeest

in dronten

Hallo feestcommissie! Voor het organiseren van een bedrijfsfeest in Dronten hebben jullie de juiste plek gevonden. Bij At Sea (dat mooie strandpaviljoen aan het Drontermeer) bieden we alles voor een compleet bedrijfsfeest: verschillende escape rooms, het VR Moordspel, Archery Tag en nog veel meer. De dag afsluiten met een diner en/of knallend feest? Het kan allemaal. Of het nu gaat om een dagje teambuilding of een bedrijfsuitje met diner en feest, bij At Sea stel je eenvoudige je complete bedrijfsfeest in Dronten samen.

Feesten & Partijen

Bijzondere momenten wil je op een bijzondere manier vieren. Hoe leuk is het om dat op een sfeervolle locatie aan het water te doen? At Sea vormt een unieke plek voor feesten en partijen.

Zakelijke Events

At Sea vormt een unieke plek voor meetings, feesten en congressen. Een bedrijfsjubileum, jaarafsluiting of afscheidsfeest. Bijzondere momenten wil je op een bijzondere manier vieren.

De locatie

At Sea is een horecagelegenheid en evenementenlocatie in Dronten. Zoek je een bijzondere locatie voor jullie bedrijfsfeest in Dronten, dan zit je hier zeker goed. Ons strandpaviljoen ligt direct aan het Drontermeer en vanaf ons terras loop je zo ons privéstrand op. Iets verderop ligt onze eigen camping met luxe safaritenten. Gaan we terug naar binnen, dan komen we in de serre die uitkijkt over het water. Lopen we verder naar binnen, dan komen we in de ruime zaal met bar, (buffet)tafels en dansvloer onder de Nachtwacht. At Sea in Dronten biedt voor jullie bedrijfsfeest zeker genoeg plek; hier kunnen groepen tot wel 1.500 personen terecht.

De activiteiten

Wat zullen we dit jaar eens gaan doen? Bij At Sea hebben jullie volop keuze uit activiteiten voor jullie bedrijfsfeest in Dronten. De verschillende escape rooms zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Collega’s van verschillende afdelingen moeten samenwerken om puzzels op te lossen, te ontsnappen en mysteries op te lossen. Een beetje meer fysieke actie en competitie? Wat dacht je van een potje Archery Tag? Hierbij proberen teams elkaar uit te schakelen met (foam-)pijl en boog en zoveel mogelijk targets te raken. Of misschien is de zeskamp meer iets voor jullie. Teams testen hun kracht, tactiek en doorzettingsvermogen in zes verschillende outdoor-spellen. De mogelijkheden voor jullie bedrijfsfeest in Dronten zijn haast eindeloos. Bekijk maar eens het overzicht met alle activiteiten bij At Sea.

Diner en feestavond

Na alle actie van de dag zal iedereen wel honger hebben! Sluit jullie bedrijfsfeest in Dronten af met een gezellig diner-buffet. Ons keukenteam stelt een gevarieerd menu samen met klassiekers en culinaire specialiteiten. Uiteraard is er volop ruimte voor verzoekjes en speciale wensen. Ook na het eten kan jullie bedrijfsfeest in Dronten nog doorgaan. We hebben alle faciliteiten in huis voor een knallende feestavond, zoals hapjes, drankjes, geluid en licht. Ook helpen we je graag met het regelen van de band of DJ.

Boek nu jullie bedrijfsfeest in Dronten

Zijn jullie eruit en willen jullie bij ons jullie bedrijfsfeest in Dronten houden? Neem contact met ons op om een arrangement samen te stellen. Hebben we alles in beeld, dan voorzien we jullie direct van een kostenplaatje. Samen maken we jullie bedrijfsfeest in Dronten tot een daverend succes!