De collectie van Dr. Bahrenheit

De Collectie van
Dr. Bahrenheit

Escape Room Dronten

Fritz Bahrenheit maakte jarenlang furore als succesvol chirurg, tot hij onverwacht met vroegpensioen ging. Hij besloot zich toe te leggen op zijn grote passie: kunst. Door de jaren heen verzamelde hij een exclusieve collectie, die naar verluidt één van de meest indrukwekkende verzamelingen kunst is van heel Europa. Zó exclusief, dat de collectie alleen voor speciale gezelschappen ter beschikking wordt gesteld, onder strenge begeleiding.

HET GERUCHT GAAT…

… dat dokter Bahrenheit zelfs de hand wist te leggen op verloren gewaande schilderijen uit de Tweede Wereldoorlog. Niet zo verwonderlijk dus dat de dokter nogal geheimzinnig doet over zijn unieke collectie. Maar niet alleen de dokter bewaart het geheim: niemand die de expositie heeft mogen bezoeken, heeft daar wat over losgelaten. En nog vreemder: niemand die de expositie heeft bezocht, is ooit teruggekomen naar At Sea…

Hoe dan ook: we zijn trots dat dokter Bahrenheit zijn exclusieve collectie bij At Sea exposeert! We hopen dat wij spoedig ook eens een kijkje mogen nemen…

De collectie van dr. Bahrenheit

Bekijk de trailer

Tips

 • Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Dr. Bahrenheit houdt niet van laatkomers.
 • Zoek overal naar aanwijzingen, maar laat alles wel heel. Brute kracht is nooit nodig.
 • Samenwerken is essentieel.
 • Met goed, logisch nadenken kom je een heel eind.
 • Twee weten meer dan één: als je iets hebt ontdekt of een idee hebt, deel het dan met je medespelers.
 • De assistent van Dr. Bahrenheit kijkt altijd mee. Als het nodig is, kan de assistent ingrijpen, hints geven of daadwerkelijk hulp bieden.
 • Een scherpe geest is vereist. Gebruik geen alcohol of drugs.

Jolien

” Spannend vanaf het begin! Echt een aanrader! De puzzels en raadsels zijn leuk en uitdagend. De escaperoom is leuk om met 5 of 6 mensen te doen.”

10

Justin

“Super leuke escape room om voor de eerste keer te doen, heb verder helaas geen referentiekader om de escape room te vergelijken. Vond de uitstraling en algehele entourage er professioneel uitzien.”

9

Dirck

” Spannende en heel uitdagende escape room. Er is goed nagedacht over het verhaal en de escaperooms. Een top ervaring!!”

10

Janine

“Een erg leuke escape room, je wordt vanaf het begin tot het eind meegenomen in het verhaal van de escape room. Complimenten voor de kunstexpositie leider.”

8

FAQ

 • Waar kan ik me melden?

  Als je bij At Sea arriveert mag je je melden bij een van onze medewerkers in het restaurant.

 • Met hoeveel mensen kan ik de escape room spelen?

  De Kunstcollectie van Dr. Bahrenheit is te bewonderen met minstens drie en maximaal zes deelnemers.

 • Wat zijn de kosten van de escape room?

  De totaalprijs van de Kunstcollectie van Dr. Bahrenheit bedraagt  €120,-. Daarvoor kun je dus met drie tot zes personen deelnemen.

 • Wat zijn de openingstijden van de escape room?

  De Kunstcollectie van Dr. Bahrenheit is geopend van dinsdag tot en met zondag, tussen 12:00 uur en 22:00 uur. Om 21:00 vindt de laatste expositie plaats. Kijk hier of jouw gewenste tijdstip nog beschikbaar is.

 • Hoe lang duurt de escape room?

  Je hebt 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Maar misschien wil je er wel zo snel mogelijk weg…

 • Hoe lang van tevoren moeten we aanwezig zijn?

  Dr. Bahrenheit verwacht dat je 30 minuten voor aanvang van de bezichtiging aanwezig bent.

 • Is er een minimumleeftijd?

  Om de Kunstcollectie van Dr. Bahrenheit te bezichtigen dien je minstens zestien jaar oud te zijn.

 • Kan ik mijn reservering annuleren?

  Je kunt je reservering tot uiterlijk drie dagen van tevoren kosteloos annuleren. Dr. Bahrenheit houdt niet van last-minute afzeggingen. Daarom brengt hij €25,- in rekening voor reserveringen die tussen de 72 en 24 uur van tevoren geannuleerd worden. Voor annuleringen korter dan 24 uur van tevoren brengt hij het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan door een e-mail te sturen.

  Annuleren voor meer dan twee tijdsloten of een gedeelte hiervan kan kosteloos tot vijf dagen van tevoren. Wijzigen van het aantal deelnemers (maximaal 10% van het opgegeven aantal personen) kan tot 72 uur van tevoren kosteloos. Bij wijzigingen korter dan drie dagen van tevoren wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

 • Is de kunstcollectie toegankelijk met een rolstoel?

  De collectie van Dr. Bahrenheit is helaas niet te aanschouwen vanuit een rolstoel.

 • Is de escape room eng?

  Een kunstcollectie klinkt niet eng, toch? Maar eerlijk is eerlijk: die chirurg geeft ons af en toe wel de kriebels, met z’n geheimzinnigheid. Wie weet welke horrorscenario’s zich binnen afspelen…

 • Hoe kan ik betalen?

  Het bekijken van de kunstcollectie van Dr. Bahrenheit kan direct online betaald worden. Indien gewenst is er ook een betaalmogelijkheid in het restaurant van At Sea.

 • Kan ik van tevoren of naderhand wat eten en/of drinken?

  Natuurlijk! Áls we je nog terugzien, natuurlijk… maar dan staat het restaurant van At Sea volledig tot je beschikking. Of het nu gaat om een snelle hap, een drankje na afloop of een compleet verzorgd driegangendiner: At Sea zorgt ervoor dat je gaat genieten. Bekijk alvast onze menu’s.

  Ook bieden we speciale arrangementen rondom je bezoek aan onze escape room. Denk aan een lekker hapje en drankje vooraf of complete escape borrels. Deze kun je bekijken én selecteren als je gaat afrekenen.

 • Kan ik ook bij jullie terecht voor complete arrangementen?

  Jazeker! Bij At Sea verzorgen we diners, lunches, feesten, teambuildingactiviteiten, personeelsfeesten en nog veel meer. Of je dus alleen onze escape room komt bezoeken of juist een compleet verzorgde dag wenst: At Sea denkt graag met je mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Mag ik anderen over mijn ervaring vertellen?

  Ja, natuurlijk! Maar: mondje dicht he…

 • Is de escape room ook geschikt voor mensen die geen Nederlands spreken?

  Tijdens het spel ga je wat Nederlandse teksten tegenkomen, zowel gesproken als geschreven. Tenminste één deelnemer die Nederlands beheerst is een must, en hoe meer, hoe liever.

 • Mag ik mijn persoonlijke bezittingen meenemen in de escape room?

  Daar is Dr. Bahrenheit héél streng in: hij eist dat je al je bezittingen (inclusief mobiele telefoon, sleutels en portemonnee) buiten de collectiekamers houdt. Na afloop krijg je alles natuurlijk weer terug… mits we je weer terugzien.

 • Kan ik mijn spullen in een kluisje achterlaten?

  Sterker nog… je moet! Dr. Bahrenheit tolereert geen persoonlijke eigendommen tijdens de bezichtiging van de kunstcollectie…

 • Kan ik in de buurt parkeren?

  Jazeker. At Sea heeft voldoende parkeermogelijkheid. Je parkeert dus praktisch voor de deur.