fbpx

Kampeerplaatsen At Sea

STAPLAATSEN:

€ 20,- per plek, per nacht

Inclusief:

  • Stroom
  • Water
  • WiFi – Op het terras (restaurant)

Optioneel bij te boeken:

  • Ontbijt € 13,- p.p.

Let op, Exclusief:

  • Toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n. (verplicht)
  • Borg €10 eenmalig (verplicht)

De Staplaats:

Reserveer een plekje op onze groene (kleinschalige) camping. Nietsen mag. Maar vervelen is zeker niet nodig met alle mogelijke activiteiten. Van heerlijk een terrasje pakken tot een spannende escaperoom doen. Vergeet varen in onze mooie sloepjes niet!

De camping heeft 12 plekken die voorzien zijn van stroom. Deze liggen aan de achterzijde van de camping en zeer dicht bij het strand.
De plaatsen zijn voorzien van stroom, uiteraard zijn er op de camping toilet en douche voorzieningen. Ook kunt u uw chemisch toilet en/of vuile water dumpen.

Geen zin om te koken? Schuif dan aan bij ons restaurant en proef van het lekkers dat de chefkok je voorschotelt. Rondom de camping kun je fietsen en wandelen door prachtige polderlandschappen. Cultuur snuiven of shoppen? Hanzesteden Kampen en Elburg liggen om de hoek, net als Werelderfgoed Schokland. Ook Walibi Holland en De Orchideeënhoeve zijn in de buurt.

Kampeerplaats Boeken

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Aan de zijkant van het restaurant volg je het onverharde pad richting de camping. Aan de ingang hiervan hebben wij een blokhut(je) staan waarin de receptie zich bevindt.

Inchecken kan tussen 15:00-20:00 uur, wanneer je een safaritent hebt gehuurd. Kom je met eigen verblijf? Dan kun je vanaf 13:00 uur inchecken. Later kan op verzoek.

We vinden het fijn om te weten hoe laat je komt, zodat we je persoonlijk kunnen ontvangen.

Uitchecken kan tussen 10:00-11:00 uur. Wil je eerder weg? Dan mag je de sleutel in de tent laten liggen en vertrekken als er geen bijzonderheden zijn.

Vanwege de grote drukte deze zomer, lukt dat helaas niet. Je mag wel langer gebruik maken van het strandje en de toiletten.

Nee, de slagboom sluit de oprit naar het restaurant en de camping af van 22:30 tot 08:00 uur. Wilt u in deze tijd het terrein op of af? Laat het even weten aan de beheerder of bij de receptie.

Ja, er ligt per persoon een setje klaar. Je hoeft zelf alleen nog even je bedje op te maken en je kan er heerlijk in ploffen.

Nee, er is een aparte en dus gedeelde sanitaire voorziening. Gelukkig is de camping klein en hoef je niet ver te lopen. De wc-rol hangt er al, dus die hoeft niet onder je arm mee.

Nee, helaas mag je beestje niet mee. De gehele camping is huisdiervrij. We hopen dat je een leuk logeeradresje voor ze hebt.

Wij hebben een partner die tweewielers levert. Informeer naar de mogelijkheden bij Van Dijk Bikes te Kampen.

Dat is weersafhankelijk. In principe is het toegestaan. Tenzij het gras en het bos te droog is. In dat geval geeft de beheerder dat aan.

Ook voor caravans, campers, vouwwagens en tenten hebben we plek. Er zijn 12 staplaatsen beschikbaar. Wil je graag bij ons komen kamperen? Zorg dan dat je van tevoren online hebt gereserveerd! Wil je graag meerdere plaatsen boeken? Stuur dan even een mailtje, zodat we je daarbij kunnen helpen.

Nee, de betaling gaat online en vooraf. In de reserveringsbevestiging staat een link die leidt naar de betaalomgeving. Als je deze gebruikt, wordt de betaling in slechts enkele minuten verwerkt in ons systeem. Behoort jouw betaalmethode niet tot de mogelijkheden? Dan kan je het bedrag ook overmaken. Gelieve dan een betaalbevestiging te sturen.

Op de Campingpagina kan je de gewenste accommodatie kiezen. Vervolgens krijg je een matrix te zien met de beschikbaarheid en prijzen. Selecteer een aankomstdatum en verblijfsduur om vervolgens de boeking te kunnen maken. Er geldt een minimum van twee nachten. (Uitgezonderd voor de Mini en Kampeerplaatsen.) Tevens kan je maar één accommodatie te gelijk reserveren.

Wil je meerdere staplaatsen/safaritenten of een combinatie daarvan boeken? Stuur dan even een mailtje, zodat we je daarbij kunnen helpen.

Op de camping mag je niet vissen, maar net buiten de camping zijn er volop plekken om van deze mooie sport te genieten. Vraag de beheerders naar de beste visplekjes!

Op dit moment is er alleen nog WIFI beschikbaar in en om het restaurant. Deze is gratis te gebruiken, het wachtwoord is te verkrijgen bij de bar. Kan je meteen genieten van een lekker drankje of hapje eten.