Uitjes in Flevoland

Uitjesbij At Sea

Jij bent van plan een leuk uitje te gaan organiseren, maar weet nog niet precies wat het gaat worden. Daar kunnen we ons iets bij voorstellen. Voor de leukste uitjes in Flevoland moet je bij At Sea zijn! Op één unieke locatie kun jij het perfecte uitje organiseren, zonder dat je ergens omkijken naar hebt. Ons team staat voor jullie klaar om jullie een ontzettend leuke en gezellig dag te bezorgen. Lees snel wat de mogelijkheden zijn bij At Sea in Flevoland.

Uitje organiseren in Flevoland

Bij de organisatie van een uitje komt wat kijken. Je wilt iets organiseren dat in de smaak valt bij de hele groep waarvoor je het uitje organiseert. Afhankelijk of het een dagdeel betreft of een dagvullend programma, bij ons kun je altijd terecht voor de leukste uitjes in Flevoland. Van een losse activiteit tot een complete dag, wij denken mee en helpen jou bij de organisatie.

At Sea is gelegen aan de rand van het Drontermeer tussen Dronten en Kampen. Op de grens van Flevoland vind je een horecagelegenheid en evenementenlocatie in één. ’s Winters of’s zomers maakt voor ons niet uit, ieder seizoen heeft zijn eigen karakter. In de winter geniet je binnen aan een haardvuur, in de zomer kun je met je gezelschap loungen op het terras. Het aanbod activiteiten zorgt ervoor dat je, ongeacht de weersomstandigheden, zowel binnen als buiten het perfecte dagje uit kunt organiseren. Welke activiteit past het best bij jou?

Groepsuitje in Flevoland

Escape the City

VR - Moordspel

Beat the Box

Expeditie Robinson

City game the Phone

Archery Tag

Fort Boyard - Outdoor

Zeskamp

Escape rooms

Eten & drinken bij uitje

Eten & drinken bij een uitje

Maak het uitje compleet en voorzie jouw gezelschap van overheerlijke hapjes en drankjes. We hebben diverse menu’s samengesteld om jou en je groep culinair te verrassen. Van een lunch tot diner tot een geheel verzorgd buffet voor meerdere personen, wij staan voor jullie klaar. Voor de liefhebbers hebben we onze speciale wijnkaart. Deze kaart bevat een grote diversiteit aan wijnen uit verschillende landen en werelddelen. Komen jullie bij ons proeven?

Als je graag een arrangement op maat wilt kunnen we dat in overleg samenstellen. In combinatie met de activiteit die jullie in gedachte hebben kunnen we jullie een perfect uitje bezorgen.

Buffetten voor zakelijke bijeenkomsten
Teamuitje in Flevoland

Sluit de dag af met een feest

De dag in stijl afsluiten met een feestavond? At Sea biedt de locatie voor al jouw feesten en partijen. Aan het Drontermeer kun je jouw mooie dag in een prachtige ambiance en omgeving afsluiten met een feestje. Wij bieden ruimte voor groepen van 15 tot en met maar liefst 1.500 personen. Je kunt hierbij gebruikmaken van onze standaard arrangementen, maar we staan open om te luisteren naar jouw inbreng om een perfecte invulling te creëren. Waar je ook voor kiest, iedereen voelt zich bij binnenkomst gelijk op z’n gemak!

Overtuigd van ons aanbod en mogelijkheden? De hoogste tijd om eens een afspraak in te plannen. Dit kan telefonisch, maar we nodigen je ook van harte uit op onze locatie. Zo kun je alles met eigen ogen aanschouwen en kunnen we jouw uitje op maat samenstellen. Voel je welkom bij At Sea in Flevoland!