fbpx
Culinair genieten

Lunchen

Puur genieten

Kom proeven

Lunchen bij At Sea is puur genieten van heerlijke gerechten op een mooie locatie aan het Drontermeer. Van een verse salade tot een heerlijk warm gerecht op brood. Tijdens een gezellige lunch of een zakelijke meeting kunt u optimaal genieten van het sfeervolle interieur en de prachtige omgeving aan het water. De lunch wordt vanaf 12:00 uur geserveerd vanuit onze moderne keuken, waar onze koks hun uiterste best doen om u culinair te verrassen.

Reserveren
Van het land

Carpaccio
7,00
met truffelmayonaise, zongedroogde tomaat, pittenmix en Parmezaanse kaas
Charcuterie
15,00
met pruimenchutney, geroosterd brood en olijven
Yakatori spies
15,00
met soja-karamelsaus
Crispy Chicken
10,00
met yuzu-sinaasappelsaus
Spareribs
14,00
met gerookte BBQ-saus
Gebakken kippenlevertjes
7,00
met ui, knoflook en getoast brood
Kipsaté
15,00
met pinda-ketjapsaus, geroosterde pinda's en bosui
Uit de Zee

Gravad lax
9,00
met rode biet, gefrituurde kappertjes, dille-liemoenmayonaise en zoetzure
Pokebowl
10,00
met tonijn, zoetzure komkommer, edamame boontjes, paprika, mango en wasabimayonaise
Gamba's
13,00
in knoflook-peperolie geserveerd met foccacia
Gegrilde Langoustines
19,50
met kokos-curryschuim
Crispy ebi fry
10,00
met chilisaus
Noch vlees, Noch vis🍃

Broodplankje
8,00
met diverse dips
Salade geitenkaas
10,00
met walnoten, geroosterde druiven, rode uien en sinaasappel-gemberdressing
Twee Bruschettas
7,00
met vijgen, blauwschimmelkaas en balsamico
Salade dry aged biet
7,50
met gebakken appeltjes, geroosterde uien en mosterdmayonaise
Flammkuchen
8,00
met crème fraîche, rode uien, brie en gemarineerde pruimen
Gyoza
8,50
met groente vulling, soja-sesam-dressing en zoetzure groenten
Tomatensoep
6,50
met crème fraîche
Classics

Broodje pastrami
13,00
van Ribeye met mosterd-zuurkool en Hollandaisesaus
Kroketten van de Bourgondiër
9,50
met Zwolse mosterd
Uitsmijter (ham/kaas/spek)
9,50
op dun gesneden landbrood
Tosti
8,00
met ham/kaas geserveerd met chilimayonaise
Broodje carpaccio
12,00
met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat en een mix van pitten
Tuna melt
11,00
een broodje tonijnsalade met gesmolten Cheddarkaas