Over ons

Puur genietenbij At Sea

At Sea is een horeca gelegenheid en evenementenlocatie aan het Drontermeer, nabij Kampen. De prachtige accommodatie aan het water biedt enorm veel mogelijkheden als het gaat om eten&drinken, events, zakelijke uitjes en overnachtingen. Het team van At Sea doet er alles aan om u een onvergetelijk bezoek te geven, van gezellig etentje tot een complete bruiloft of bedrijfsfeest. Culinair genieten staat centraal bij At Sea. In de keuken worden heerlijke gerechten met uiterste zorg bereid. De schitterende accommodatie en omgeving zullen u verrassen!

Nieuwe gezichtenbij at Sea

Toen wij de kans kregen om het prachtige At Sea over te nemen, ging er een droom in vervulling. Vanaf de Hotelschool zagen wij een toekomst met een eigen restaurant. Als nieuwe eigenaren van At Sea zijn wij trots om dit restaurant te mogen hebben en hier onze eigen draai aan te geven.

De culinaire visie was al vroeg bekend, nadat we beiden de Hotelschool hebben afgerond zijn wij aan het werk gegaan bij diverse horecabedrijven, waaronder in het buitenland op Curaçao en in België. 

Blij waren we toen we voor het eerst binnenliepen bij At Sea, wij zagen het al helemaal voor ons “een prachtige locatie met een unieke sfeer en uitstraling”. We wisten direct dat we niet veel meer hoefden aan te passen op deze locatie, behalve een aantal kleine aanpassingen aan de accommodatie en het brengen van een nieuwe lunch- en dinerkaart.

Wij vallen in een warm bad wat betreft het team die er elke dag weer keihard voor werkt om uw bezoek bijzonder te maken.

Als nieuwe eigenaren hopen wij u jarenlang culinair te mogen verrassen op deze prachtige locatie.

Tot ziens & met culinaire groet,

Raymon & Brenda

Genietenbij at Sea