A taste of At Sea

A taste ofProeverijen

Tijdens een reeks proeverijen ben je te gast bij gastronomen uit de regio die álles weten over prachtige producten zoals chocola, koffie, wijn, likeur en cocktails.

Iedereen kan meedoen!
Tijdens A taste of At Sea worden jouw oren, ogen en neus compleet verrast en gedurende een hele avond uitgedaagd met prachtige combinaties in smaken, vormen, kleuren en geuren. De proeverijen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde proevers. De eerste drie edities staan inmiddels gepland. We houden jullie op de hoogte van een eventueel vervolg!

The coffee edition
Woensdag 22 september
19.00 uur – 22.00 uur
Paul Smit en Nick Pruis – Mocca d’Or
Koop hier je ticket

The Wine edition 
Donderdag 21 oktober
19.00 uur – 22.00 uur
William ten Hove – Wijnkoperij ten Hove
Koop hier je ticket

The liqueur and cocktail edition
Donderdag 18 november
19.00 uur – 22.00 uur
Jan Beek – Beek Spirits
Koop hier je ticket

Inschrijven – Tickets
Je bent om 19.00 uur van harte welkom. We starten met het programma om 19.30 uur en we sluiten de avond tegen 22.00 uur af. Je kunt je inschrijven door een ticket te kopen voor een proeverij naar keuze via het reserveringssysteem rechtsonder in beeld.

Gebruik je zintuigen. Prikkel je brein!

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, bepaalt niet alleen je tong of jij het drankje dat voor je staat kunt waarderen. Het zijn al onze zintuigen die omgevingsprikkels waarnemen en naar onze hersenen sturen. Het brein combineert die prikkels vervolgens met verwachtingen en herinneringen en bepaalt of iets in de smaak valt. Tijdens A taste of At Sea ervaren we op uiteenlopende manier hoe dat precies werkt!